Een telefonische deelnemer toevoegen aan een videogesprek

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig: teamlid, teambeheerder in een huidig gesprek

Als u geïnteresseerd bent in het mogelijke gebruik van de functie voor bellen, neem dan contact met ons op via videocall@healthdirect.org.au .

U kunt een telefonische deelnemer toevoegen aan een videogesprek met behulp van de knop Een telefoon bellen in de Oproepmanager. Hiermee kunt u tijdens een videogesprek een telefoonnummer bellen en wordt de deelnemer aan de telefoon toegevoegd aan het gesprek. Voorbeelden van use cases zijn om een tolkendienst te bellen en een tolk per telefoon toe te voegen of om een specialist te bellen en deze telefonisch aan het gesprek toe te voegen.

Een telefonische deelnemer toevoegen aan uw huidige videogesprek:

Klik op Call Manager rechtsboven in je belscherm.
    Klik op Bel een telefoon
    Typ in het dialoogvenster Een deelnemer aan de telefoon toevoegen de naam van de persoon die u belt en typ of kies hun telefoonnummer. Klik dan op Bellen.
    Wanneer de persoon die u belt opneemt, wordt deze als spraakdeelnemer aan het videogesprek toegevoegd. Je ziet hun venster met een telefoonpictogram. Ze kunnen alleen als stem deelnemen aan het gesprek.
    Zoals u bij elk ander videogesprek kunt, klikt u op Deelnemers in het wachtruimtedashboard om informatie over de deelnemers aan het gesprek te bekijken, waaronder:
    • camera
    • microfoon
    • browser, en
    • bandbreedte informatie
    Let op: zoals weergegeven in de afbeelding rechts, ziet u minder informatie voor de deelnemer met alleen spraak.

Indien nodig kunt u hier ook deelnemers uit het gesprek verbreken.

In het geval dat u de spraakdeelnemer in het gesprek met andere deelnemers moet achterlaten, maar het gesprek zelf moet verlaten, kunt u op de knop Ophangen klikken en ervoor kiezen om de oproep te verlaten. Alleen jij gaat weg en de andere deelnemers gaan verder in het gesprek.
    Bijvoorbeeld als u een specialist aan de telefoon belt en het gesprek verlaat zodra deze is verbonden en u alle informatie hebt verstrekt die deze mogelijk nodig heeft.