Een SIP-deelnemer toevoegen aan een videogesprek

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig: teamlid, teambeheerder in een huidig gesprek

Houd er rekening mee dat deze functionaliteit zich momenteel in een testfase bevindt en nog niet algemeen beschikbaar is. Als u geïnteresseerd bent in het mogelijke gebruik van deze functie, neem dan contact met ons op via videocallsupport@healthdirect.org.au .

U kunt een SIP-deelnemer (Session Initiation Protocol) toevoegen aan een videogesprek in zowel de wachtruimte als de vergaderruimten. Een voorbeeld van een use case is het overbruggen van een videogesprek met de bestaande videoconferentie-eenheid van een organisatie (bijvoorbeeld Cisco Webex, Pexip, Avaya enz.) naar een videogesprek. Hierdoor kan het videogesprek verbinding maken met de leden van de videoconferentie.

Gesprekken met een SIP-eindpunt zijn alleen beschikbaar op een één-op-één basis, dwz één deelnemer aan een videogesprek naar één SIP-eindpunt.

SIP-deelnemers kunnen op drie manieren worden uitgenodigd voor een videogesprek:

Een patiënt verbinden met een SIP-deelnemer in de wachtruimte

U kunt een patiënt/cliënt uitnodigen in de wachtruimte van de kliniek met behulp van de link van de kliniek en deze vervolgens verbinden met een SIP-eindpunt vanaf het dashboard van de wachtruimte. In deze workflow neemt de patiënt/cliënt deel via healthdirect-videogesprek en neemt de serviceprovider deel aan het videogesprek via SIP-eindpunt.

Ga naar het dashboard van uw SIP-wachtruimte in de kliniek en zoek de beller die u wilt doorverbinden met een SIP-deelnemer.

Deze beller verbinden met een SIP-eindpunt:
    • Klik op de 3 stippen rechts van de knop Deelnemen en selecteer Een SIP-host toevoegen.
    • Voeg dan de naam toe  van het eindpunt dat verbinding maakt via SIP en de  SIP-URI.
    • Klik  Een SIP-host toevoegen  rechtsonder om de beller te verbinden met de SIP-deelnemer.
    • De beller wordt dan verbonden met het SIP-eindpunt in het scherm Video-oproep.
    Verwijderen

Nodig een SIP-deelnemer uit in de wachtruimte

U kunt een beller die verbinding maakt via SIP uitnodigen in de wachtruimte waar ze kunnen deelnemen aan een videogesprek. In deze workflow neemt de patiënt/cliënt deel via het SIP-eindpunt en neemt de serviceprovider deel aan het videogesprek vanuit de wachtruimte:

Klik op Uitnodigen in uw SIP-compatibele wachtruimtedashboard van de kliniek.
    Selecteer in het pop-up-uitnodigingsvak SIP en voeg de naam van de deelnemer en de SIP-URI toe.

Klik op Een SIP-deelnemer toevoegen om deze beller naar de wachtruimte te brengen, waar hij kan deelnemen aan een gesprek.
    De naam van de deelnemer die u hebt ingevoerd, wordt weergegeven wanneer ze in de wachtruimte aankomen.
    Druk op Deelnemen om via een videogesprek verbinding te maken met het SIP-eindpunt.

Verwijderen

Een SIP-deelnemer toevoegen aan een gesprek in een vergaderruimte:

Wanneer u een vergaderruimte binnengaat, kunt u de gespreksmanager in het gespreksscherm gebruiken om een SIP-deelnemer voor het gesprek uit te nodigen:

Betreed een vergaderruimte in de SIP-compatibele kliniek

Klik op Oproepbeheer rechtsboven in het oproepscherm
    Selecteer Een SIP-URI bellen
    Voer de naam en SIP-URI in
    Om de verbinding met het SIP-eindpunt te verbreken, beëindigt u het gesprek bij via de Oproepmanager Ophangknop (niet de ophangknop in het hoofdgespreksscherm).