Deelnemers toevoegen aan uw huidige videogesprek

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig: teamlid, teambeheerder, organisatiebeheerder

Waarom moet ik extra deelnemers toevoegen aan een videogesprek?

Het kan zijn dat u een familielid van een patiënt (die zich op een andere locatie bevindt dan de patiënt), een tolk, huisarts of een mantelzorger van een patiënt wilt toevoegen aan het huidige consult. U kunt maximaal 6 deelnemers hebben in een enkel videogesprek.

Er zijn twee manieren om deelnemers aan een oproep toe te voegen: voeg een persoon toe aan de oproep vanuit de wachtruimte, inclusief een andere wachtruimte waarin u een teamlid bent, of nodig een deelnemer uit voor uw huidige oproep met behulp van de Oproepmanager.

Voeg een gebruiker toe vanuit de wachtruimte:

Vanuit dezelfde wachtruimte van de kliniek als uw patiënt/cliënt in het gesprek

Tijdens een videogesprek kunt u een wachtende beller toevoegen vanuit de wachtruimte van uw kliniek door naar het wachtruimtedashboard te navigeren (open in een apart browsertabblad of -venster). U zult zien dat alle andere bellers in de wachtruimte een knop Toevoegen op hun bellerkaart hebben wanneer u in gesprek bent. Zoek de beller die u wilt toevoegen en klik op de knop Toevoegen .
    Er verschijnt een bevestigingsbericht om u te laten weten wie er aan uw huidige oproep wordt toegevoegd. Als u in het bevestigingsvenster op Toevoegen aan gesprek klikt, wordt de geselecteerde beller naar uw huidige videogesprek gebracht. Keer terug naar het scherm Video-oproep om het gesprek voort te zetten.
    Verwijderen

Vanuit een andere wachtruimte van de kliniek waartoe u toegang heeft

Tijdens een videogesprek kunt u een wachtende beller toevoegen vanuit een andere wachtruimte waartoe u toegang hebt. Navigeer eerst terug naar het dashboard van de wachtruimte dat in een apart browsertabblad of -venster wordt geopend. U zult zien dat alle andere bellers in de wachtruimte een knop Toevoegen hebben terwijl u in gesprek bent.
    Om een persoon toe te voegen die wacht in een andere wachtruimte van een kliniek waar u een teamlid bent, klikt u op de vervolgkeuzelijst van de kliniek naast de naam van uw kliniek.
    In de vervolgkeuzelijst ziet u de klinieken waarvan u lid bent.
    Selecteer in deze lijst de kliniek waar de persoon die u aan het gesprek wilt toevoegen, wacht. Hiermee navigeert u naar de wachtruimte van de kliniek.
    Zoek de persoon die u aan het gesprek wilt toevoegen en klik op de knop Toevoegen in hun bellerkaart.
    Er verschijnt een bevestigingsscherm en zodra u bevestigt, wordt de persoon aan uw huidige oproep toegevoegd.
    Navigeer terug naar uw oproepscherm, dat is geopend in een apart browsertabblad of -venster, en ga verder met het gesprek. Er zijn nu 3 mensen in je huidige videogesprek.
    Verwijderen

Een deelnemer uitnodigen vanuit een videogesprek:

1. Tijdens een videogesprek kunt u een andere deelnemer rechtstreeks uitnodigen voor het videogesprek. Klik op Call Manager rechtsonder in je belscherm.
    2. Klik op de knop Deelnemer uitnodigen in de lade van de gespreksmanager, onder Oproepacties.
    3. U kunt een deelnemer uitnodigen om deel te nemen aan het gesprek via e-mail of sms. Vink 'Uitnodiging per e-mail verzenden' of 'Uitnodiging per sms verzenden' aan.

Voeg hun naam en contactgegevens toe. Klik op Uitnodigen om de uitnodiging te versturen.
    4. Ze ontvangen een knop via e-mail of sms (op basis van je uitnodigingsmethode) waarmee ze rechtstreeks naar je huidige videogesprek worden geleid.