Organisatiebeheerders en verslaggevers toevoegen en beheren

Welke platformrol heb ik nodig - organisatiebeheerder (organisatiebeheerder)

Voeg nieuwe organisatiebeheerders (Org Admin) en Organization Reporters (Org Reporter) toe voor uw organisatie en beheer hun rollen en machtigingen.

Organisatiebeheerders hebben een hoog niveau van beheerdersrechten voor de organisatie en de klinieken onder de organisaties en hebben toestemming om:

• Andere organisatiebeheerders en organisatieverslaggevers toevoegen en beheren
    • Configureer de organisatie
    • Klinieken configureren onder de organisatie
    • Teamleden toevoegen en beheren in de klinieken onder de organisatie
    • Organisatie- en kliniekrapporten uitvoeren
    • Toegang tot de wachtruimtes van de kliniek

Organization Reporters heeft toegang tot de configuratie van rapportageparameters en lopende rapporten, maar heeft geen toegang tot klinieken en kan niet deelnemen aan gesprekken. Deze rol voegt een ander niveau van beheerderstoegang toe aan het videogesprekplatform.

Org Admin en Org Reporter gebruikers toevoegen

1. Wanneer u zich aanmeldt, komt u op de pagina Mijn klinieken als u toegang heeft tot meer dan één kliniek. Om admin- en reportergebruikers voor uw organisatie toe te voegen en te beheren, gaat u naar Mijn organisaties in het linkermenu.

2. U ziet de organisaties die u kunt beheren in de lijst. Klik op de organisatie die u wilt beheren. In het onderstaande voorbeeld is de gebruiker een beheerder van slechts één organisatie, dus selecteert u Acme Health Demo.

3. U ziet de kliniek(en) die bij de geselecteerde organisatie horen. Klik op het tabblad Beheerders in het linkermenu.

4. Hiermee krijgt u alle actieve en wachtende Admin-gebruikers voor uw organisatie te zien (Org Admins/Org Reporters). Om nog een Admin-gebruiker aan de organisatie toe te voegen, klikt u op de knop Gebruiker uitnodigen .

5. Voer hun e-mailadres in en u zult zien dat de standaardrol Admin is, waarmee de uitgenodigde gebruiker Organisatiebeheerder toegang krijgt. Als u de gebruiker wilt uitnodigen als Org Reporter , klikt u op de chevron-pijl en selecteert u Reporter in de vervolgkeuzelijst.

6. De uitgenodigde organisatiebeheerder/rapporteur ontvangt een e-mail:

• Als ze al een videogesprekaccount hebben, ontvangen ze een e-mailmelding en worden ze onmiddellijk aan het team toegevoegd.
    • Als ze geen Video Call-account hebben, ontvangen ze een e-mail met een link om een account aan te maken. Ze blijven onder Gebruikers in behandeling totdat ze hun account hebben ingesteld.

Organisatiebeheerders en verslaggevers verwijderen

1. Verwijder een organisatiebeheerdersgebruiker door op Verwijderen rechts van hun naam te klikken. U wordt gevraagd om deze actie te bevestigen. Hiermee wordt de toegang van de gebruiker tot de organisatie verwijderd.

2. Indien nodig kunt u nog niet-geaccepteerde beheerdersuitnodigingen opnieuw verzenden of verwijderen in het gedeelte Uitnodigingen in behandeling onder aan de pagina. Houd er rekening mee dat u de optie voor opnieuw verzenden niet kunt gebruiken nadat een uitnodiging is verlopen, maar u kunt de gebruiker opnieuw uitnodigen en de verlopen uitnodiging verwijderen.

3. U wordt gevraagd om te bevestigen wanneer u een openstaande uitnodiging verwijdert:

Openstaande uitnodigingen verlopen automatisch na een maand en als ze eenmaal zijn verlopen, moet de gebruiker opnieuw worden uitgenodigd als ze nog steeds toegang tot de organisatie nodig hebben.