Bekijk een overzicht van alle gebruikers

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig - Organisatiebeheerders

Organisatiebeheerders kunnen de rollen en machtigingen van alle gebruikers in hun organisatie(s) zien, evenals de volledige naam en het e-mailadres van de gebruiker.

Alle gebruikers bekijken

1. Log in op Video Call en klik op Alle gebruikers in het linkermenu.

2. Vanaf deze pagina kunt u alle gebruikers in uw organisatie(s) en het e-mailadres dat aan hun account is gekoppeld, bekijken.

Via de zoekbalk bovenaan kunt u naar een specifieke gebruiker zoeken en het totaal aantal gebruikers in de organisatie bekijken.

3. Klik op de gebruikersnaam om de organisatie- en/of kliniekrollen (lid of beheerder) te zien die aan elke gebruiker zijn gekoppeld.

Let op: om de machtigingen van een gebruiker in een kliniek te bewerken, zie Teamleden toevoegen en beheren .