Bulkimportproces voor gebruikersaccounts

Een groot aantal teamleden en teambeheerders toevoegen

Een organisatie met een groot aantal clinici of beheerders kan verzoeken om alle gebruikers toe te voegen als onderdeel van een bulkimportproces.

Om bulkimport van uw gebruikers aan te vragen, voert u de details in het Excel-bestand HealthDirect - Bulk Import Voorbeeld.xlsx in, volgens het hieronder beschreven bulkimportproces:

• Wijzig/voeg de naamgevingsconventies van de kolommen niet toe, wijzig of verwijder ze niet (aangezien elke aanvullende uitlegtekst die aan kolomnamen wordt toegevoegd, de kolomtitels verandert)
    • Zorg ervoor dat de regels correct zijn ingevuld.
    • Zorg ervoor dat er geen extra bladen in het bestand aanwezig zijn.
    • Zorg ervoor dat het adres van de klinieknaam correct is ingevuld met de naam van de organisatie (zie onderstaande schermafbeelding waar u het adres van de klinieknaam kunt vinden).
    • Als het een nieuwe kliniek is die nog niet is aangemaakt, vul dan de naam van de nieuwe kliniek in bij de organisatienaam.
    • Zorg ervoor dat de bestanden vóór 15.00 uur AEST per e-mail naar het Healthdirect Video Call-team worden verzonden naar videocallsupport@healthdirect.org.au, zodat de accounts voor de volgende werkdag kunnen worden geïmporteerd.