Binnenkort beschikbaar voor healthdirect videogesprek

Ontdek wat er binnenkort naar Video Call komt - inclusief toegevoegde functionaliteit en ontwerpupdates

Binnenkort beschikbaar voor healthdirect videogesprek:

Verbeteringen in groepsruimten

Binnenkort introduceren we verdere functionaliteitsverbeteringen voor videogesprekken in groepsruimten . Groepsruimten zijn onlangs geïntroduceerd in de video-oproepservice en bieden tot 20 deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan een gesprek. Deze verbeteringen omvatten de mogelijkheid voor een host om 'alles te dempen' in het gesprek en zullen deelnemers in staat stellen hun hand op te steken. Groepsoproepen worden dan als optie toegevoegd in de wachtruimte wanneer de verbeteringen zijn aangebracht.

Uitbreidingen van rollen en machtigingen

We zullen binnenkort verbeteringen introduceren in de gebruikersrollen en machtigingen in onze Video Call-service. Dit omvat de introductie van nieuwe rollen van organisatiecoördinator en verslaggever, zoals hieronder beschreven:

Deze twee rollen kunnen op organisatieniveau worden toegevoegd door en organisatiebeheerder of -coördinator.
    Organisatie Coördinator
    Deze rol heeft minder rechten dan de rol Organisatiebeheerder en heeft toegang tot Configure (organisatieniveau), Rapporten en Apps.
    Ze kunnen organisatie- en kliniekrapporten openen en uitvoeren, organisatieleden en teamleden toevoegen en beheren, de organisatie configureren en klinieken maken en verwijderen.
    Zij zien een lijst met klinieken onder de organisatie, maar hebben geen toegang tot de wachtruimtes van de individuele klinieken.

Het voorbeeld aan de rechterkant laat zien wat een organisatiecoördinator ziet wanneer ze zich aanmelden.
    Organisatie Reporter
    Deze rol kan zowel organisatie- als kliniekrapporten configureren en openen, en kan klinieken bekijken en openen, maar heeft geen toegang tot de wachtruimten van de kliniek. Dit geeft toegang tot een rapportagerol die geen andere configuratietaken kan uitvoeren.

Luidsprekervolumeschuifregelaar voor alle apparaten

We hebben eerder een schuifregelaar voor het volume tijdens gesprekken geïmplementeerd voor iOS-apparaten om lage audioniveaus te verhelpen die sommige gebruikers ervaren als gevolg van een probleem met updates van iOS-softwareversies. Klik hier voor meer informatie over de volumeschuifregelaar op iOS-apparaten.

Daarnaast implementeren we binnenkort een volumeschuifregelaar voor alle computers en apparaten, beschikbaar in de instellingenlade tijdens een videogesprek. Deze volumeschuifregelaar verhoogt standaard het volume van de oproep niet (behalve op iOS-apparaten), maar is indien nodig beschikbaar.

Dit voorbeeld toont de volumeschuifregelaar op een iOS-apparaat tijdens een gesprek.