Opties voor Deelnemen aan een oproep configureren

Welke platformrol heb ik nodig - Organisatiebeheerder, Teambeheerder

Er is een tabblad in het configuratiegedeelte van de kliniek met de naam 'Deelnemen aan een gesprek'. Hierdoor kan een kliniekbeheerder het standaardgedrag instellen voor gasten die deelnemen aan een videogesprek in een vergaderruimte die aan de kliniek is gekoppeld. Kliniekbeheerders kunnen aangeven of gasten een foto nodig hebben wanneer ze deelnemen aan een gesprek in de vergaderruimte. Gasten zijn mensen die zijn uitgenodigd voor een vergadering en die een link hebben gekregen om toegang te krijgen tot de ruimte.

Let op: Tenzij een kliniekbeheerder de standaardinstelling wijzigt, is een foto vereist. Deze nieuwe configuratie is alleen van toepassing op vergaderruimten en niet op wachtruimtegesprekken met patiënten/cliënten.

De instellingen voor Deelnemen aan een oproep configureren:

Klik op de pagina Wachtruimte van uw kliniek op Configureren en klik op het tabblad Deelnemen aan een gesprek .
    Klik op het tekstveld onder Gastfoto vastleggen en er verschijnen drie opties. Selecteer de juiste optie en dit is van toepassing op gasten die zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een vergadering in een vergaderruimte.
    Opties:
    Een foto is vereist - standaardinstelling en gasten kunnen de vergaderruimte pas betreden als ze een momentopname hebben gemaakt.
    Een foto is optioneel - gasten kunnen een momentopname maken, maar krijgen een bericht te zien dat dit optioneel is en krijgen toegang met of zonder de momentopname.
    Geen foto-optie - gasten hoeven geen snapshot te maken en het snapshot-bericht verschijnt niet.

Vergeet niet op Opslaan te klikken als u wijzigingen aanbrengt.
    Om het veld Achternaam verplicht te maken voor gasten die een vergaderruimte binnenkomen en ook voor patiënten/klanten die in de wachtruimte komen , schakelt u Achternaam verplicht maken in. De klik op Opslaan .