Configureer de instellingen voor gesprekskwaliteit voor uw kliniek

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig - Organisatiebeheerders en teambeheerders

Waarom zou ik de instellingen voor gesprekskwaliteit moeten configureren?

Als u problemen met de gesprekskwaliteit in uw kliniek opmerkt, kan het handig zijn om de gesprekskwaliteitsinstellingen voor uw kliniek te configureren om bellers te waarschuwen voor mogelijke problemen met hun apparaat of verbindingssnelheid, waardoor ze inzicht krijgen in waarom deze kunnen optreden en automatisch pas de kwaliteit aan afhankelijk van de netwerkomstandigheden.

Een van de grootste invloed op de kwaliteit van een gesprek zijn de netwerkomstandigheden van elk van de deelnemers aan het gesprek, waar factoren zoals de hoeveelheid bandbreedte, latentie, pakketverlies en jitter allemaal bijdragen aan de kwaliteit van de verbinding.

Organisatie- en kliniekbeheerders hebben toegang om deze instellingen te configureren.

De instellingen voor gesprekskwaliteit in uw kliniek configureren:

Klik op de dashboardpagina van de wachtruimte van uw kliniek op Configureren .
    Klik op Oproepkwaliteit

Gedrag bij verbindingscontrole

Indien ingeschakeld, wordt een automatische verbindingscontrole uitgevoerd wanneer een beller zijn gegevens toevoegt voordat hij uw wachtruimte betreedt. Dit kan handig zijn om te waarschuwen voor mogelijke problemen met het apparaat of de verbindingssnelheid van een beller, in plaats van dat ze mogelijk een slechte gesprekskwaliteit ervaren, inclusief uitval. De strengere instellingen blokkeren oproepen als ze problemen detecteren die van invloed zijn op het succesvol verbinden van de oproep. U kunt beslissen welk gedrag u voor uw kliniek wilt instellen, afhankelijk van uw behoeften. U kunt een verbindingscontrole op een van de volgende manieren instellen:

Toegeeflijk: in deze modus wordt de verbinding gecontroleerd, bellers worden gewaarschuwd als tests mislukken of als de bandbreedte lager is dan nodig is om een videogesprek van goede kwaliteit uit te voeren. Deze waarschuwing zal nuttig zijn voor uw patiënten, aangezien zij zich ervan bewust zullen worden dat er mogelijk problemen optreden.
    Alleen uitzondering: waarschuwt als er problemen zijn met het apparaat of de apparatuur van de gebruiker. Uitzonderingen worden gedefinieerd als problemen die zich voordoen tijdens een pre-call check, zoals geen microfoon of camera gedetecteerd of problemen met lage bandbreedte.
    Beperkt: in deze modus wordt de oproep geblokkeerd als zich een uitzondering voordoet en verschijnt er een waarschuwing als de bandbreedte lager is dan 330 kbps (het minimum vereist voor videogesprekken). Bovendien wordt de oproep geblokkeerd als de bandbreedte lager is dan 180 kbps.
    Strikt: Dit is de strengste instelling en blokkeert elke oproep als zich een uitzondering voordoet of als de bandbreedte lager is dan 330 kbps.
    Uitgeschakeld: hiermee wordt de functie voor automatische verbindingscontrole uitgeschakeld en treden er geen waarschuwingen of blokkeringen op. Bellers kunnen nog steeds een pre-call-test uitvoeren om hun instellingen te controleren.
    Vergeet niet op Opslaan te klikken als u wijzigingen heeft aangebracht.

Voorinstelling videokwaliteit

Wanneer u een vooraf ingestelde videokwaliteit configureert op ziekenhuisniveau, is dit van toepassing op alle videogesprekken in uw kliniek. Mogelijk moet u een voorinstelling configureren als u en uw team kwaliteitsproblemen hebben ondervonden met de oproepen in uw kliniek. Dit kan helpen om mogelijke kwaliteitsproblemen, waaronder uitval, te minimaliseren. Houd er rekening mee dat de instellingen voor de videokwaliteit binnen een individueel gesprek op elk moment kunnen worden gewijzigd, als de omstandigheden dit toestaan of vereisen. Lees meer over het wijzigen van uw instellingen voor videokwaliteit tijdens een gesprek .

U kunt de volgende voorinstellingen voor videokwaliteit instellen in uw kliniek:

Adaptief: deze instelling zorgt ervoor dat Video-oproep automatisch de instellingen voor de videokwaliteit aanpast, afhankelijk van de beschikbare netwerkomstandigheden. Dit zou onder de meeste omstandigheden goed moeten werken en u hoeft alleen naar een andere instelling te gaan als u problemen ondervindt met de videokwaliteit.
    Hoge kwaliteit: in de modus van hoge kwaliteit probeert Video Call video te verzenden met 30 frames per seconde (FPS) met een doelresolutie van 1280 x 720 in Safari en 960 x 720 in andere browsers. Deze instelling vereist een geschatte bandbreedtecapaciteit van 2 Mbps per verbinding. Selecteer deze kwaliteit als je weet dat je voldoende bandbreedte hebt en de schermen van je videogesprekken er niet zo goed uitzien als zou moeten.
    Gemiddelde kwaliteit: bij gemiddelde kwaliteit probeert Video Call video te verzenden met 30 frames per seconde (FPS) met een minimale resolutie van 480x360 en een doel- en maximale resolutie van 640x480. Deze instelling vereist een geschatte bandbreedtecapaciteit van 1 Mbps per verbinding.
    Lage kwaliteit: lage kwaliteit begint de videokwaliteit op te offeren in een poging videogesprekken mogelijk te maken waar de bandbreedte in gevaar komt. Deze voorinstelling probeert video te verzenden met 30 frames per seconde (FPS) met een minimale resolutie van 160x120 en met een doel- en maximale resolutie van 320x240. Deze instelling vereist een geschatte bandbreedtecapaciteit van 256 Kbps per verbinding. U kunt deze optie selecteren als u tijdens uw gesprek problemen ondervindt met de videokwaliteit.
    Bandbreedte beperkt:

Als de bandbreedte erg laag is, zal deze instelling de videokwaliteit en vloeiendheid verder opofferen in een poging om prioriteit te geven aan audio.

In deze instelling (voor niet-Safari-gebruikers) wordt geprobeerd video te verzenden met 20 frames per seconde (FPS), met een maximale doelresolutie van 160x120, zonder minimale resolutie.

Als u Safari gebruikt, wordt de video vanwege het onvermogen om videoresoluties onder 320x240 te ondersteunen, verzonden met 15 frames per seconde (FPS), met een doelresolutie van 320x240.

Vergeet niet op Opslaan te klikken als u wijzigingen heeft aangebracht.

Vraagt u zich af wat bellers zien wanneer u deze instellingen configureert? Raadpleeg dit Help-artikel Configureer de instellingen voor gesprekskwaliteit voor uw kliniek - Caller Experience