Kwaliteitsinstellingen voor videogesprekken - bellerervaring

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig - Organisatiebeheerders en teambeheerders

Waarom zou je je instellingen voor videokwaliteit moeten wijzigen?

Tijdens een gesprek past Video Call automatisch uw videokwaliteit aan om te voldoen aan de beschikbare netwerkvoorwaarden tussen u en de andere deelnemer(s) om de beste kwaliteit video- en audio-ervaring te bieden.

Een van de grootste invloed op de kwaliteit van een gesprek zijn de netwerkomstandigheden van elk van de deelnemers aan het gesprek, waar factoren zoals de hoeveelheid bandbreedte, latentie, pakketverlies en jitter allemaal bijdragen aan de kwaliteit van de verbinding.

Aangezien de videostream het grootste onderdeel is van het netwerkverkeer dat tijdens een oproep wordt verzonden, kunt u uw instellingen voor videokwaliteit handmatig aanpassen om de beste video-ervaring te bieden. U kunt de juiste instelling voor de gesprekskwaliteit instellen in de configuratie-instellingen voor uw kliniek .

Wat zien bellers als ik deze instellingen configureer?

Gedrag bij verbindingscontrole

Instelling Beller-gerichte meldingen/waarschuwingen
    tolerant:
    Bellers worden gewaarschuwd als tests mislukken of als de bandbreedte lager is dan nodig is om een videogesprek van goede kwaliteit uit te voeren.

Alleen uitzondering:
    Beller wordt gewaarschuwd wanneer er een probleem is met de connectiviteit of met hun apparaat, maar kan doorgaan met het gesprek. Uitzonderingen worden gedefinieerd als problemen die zich voordoen tijdens een pre-call check, zoals geen microfoon of camera gedetecteerd of problemen met lage bandbreedte.

Beperkt
    Beller wordt geblokkeerd wanneer zich een uitzondering voordoet, gewaarschuwd wanneer de bandbreedte van het videonetwerk lager is dan 330 kbps en geblokkeerd wanneer de bandbreedte van het videonetwerk lager is dan 180 kbps.

Streng
    Beller wordt geblokkeerd wanneer zich een uitzondering voordoet en geblokkeerd wanneer de bandbreedte van het videonetwerk lager is dan 330 kbps.

Waarschuwing voor beller met een zeer lage connectiviteit. Beller kan niet verder.

Gehandicapt
    Bellers krijgen geen waarschuwingen te zien. Ze kunnen nog steeds de precall-test uitvoeren als ze dat willen. Houd er rekening mee dat hierdoor alle bellers kunnen doorgaan, ongeacht uitzonderingen of gesprekskwaliteit.

Voorinstelling videokwaliteit

Als u de voorinstelling voor videokwaliteit aanpast , verandert de standaardinstelling voor videokwaliteit in het instellingenmenu tijdens een videogesprek. Als u bijvoorbeeld de instelling wijzigt in "Bandbreedte beperkt", wordt de video van de beller standaard geopend in "Bandbreedte beperkt", zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Deze instellingen kunnen tijdens een gesprek worden gewijzigd als de netwerkomstandigheden dit toelaten - maar alleen voor dat specifieke gesprek, aangezien de geconfigureerde instelling op elk gesprek wordt toegepast wanneer het wordt gestart.

Adaptief - Pas de kwaliteit automatisch aan afhankelijk van de netwerkomstandigheden
    Hoge kwaliteit - Video van hoge kwaliteit tot 720p. Dit vereist een geschatte bandbreedtecapaciteit van 2 Mbps per verbinding
    Medium kwaliteit - Standaard kwaliteit video tot 480p. Dit vereist een geschatte bandbreedtecapaciteit van 1 Mbps per verbinding
    Lage kwaliteit - Beperkt de videokwaliteit tot 240p. Dit vereist een geschatte bandbreedtecapaciteit van 256 Kbps per verbinding
    Bandbreedte beperkt - Beperkt de videokwaliteit tot 240p bij 15 fps (frames/seconde) voor Safari-browsers en 120p bij 20 fps voor andere browsers