Configureer uw kliniekinstellingen

Welke platformrol heb ik nodig - Organisatiebeheerder, Teambeheerder

Op deze pagina ziet u hoe u de volgende elementen van uw kliniek kunt configureren:

• Naam kliniek
    • Uniek domein
    • Voeg een logo toe
    • Ondersteuningscontacten

Configureer uw kliniekinstellingen - de rollen van organisatiebeheerder of teambeheerder kunnen dit doen.

Selecteer op uw klinieken- of organisatiepagina de kliniek die moet worden geconfigureerd.
    Let op: als u slechts 1 kliniek heeft, wordt u rechtstreeks naar het dashboard van de wachtruimte van uw kliniek gebracht.
    Klik op de pagina Wachtruimte van uw kliniek op Configureren .
    Klik op het tabblad Kliniek

Bewerk uw klinieknaam

U kunt hier op elk moment de naam van de kliniek wijzigen, maar deze wordt meestal correct genoemd wanneer deze wordt gemaakt. Als de naam van je dienst verandert, kun je dat hier aangeven.

Klik op Opslaan rechtsonder op het tabblad Kliniekconfiguratie om eventuele wijzigingen toe te passen.
    Bewerk uw unieke domein
    Wanneer u een kliniek aanmaakt, is het unieke domein hetzelfde als de naam van uw kliniek. Als u het unieke domein wijzigt, wordt een deel van de URL (klinieklink) voor de kliniek gewijzigd, bijvoorbeeld om deze korter te maken.
    Let op: indien bijgewerkt, werken eerdere klinieklinks die naar patiënten zijn verzonden niet meer en moeten ze opnieuw worden verzonden.

Zodra eventuele wijzigingen in het unieke domein zijn opgeslagen, wordt de URL van de kliniek bijgewerkt in de link Delen met uw wachtruimte in het dashboard van uw kliniek (de link die u naar patiënten stuurt).
    Voeg een logo toe
    Upload een logo voor uw kliniek. Dit logo verschijnt voor de beller op hun scherm terwijl ze wachten om gezien te worden. Houd er rekening mee dat dit niet het logo is dat onder aan het oproepscherm wordt weergegeven wanneer u deelneemt aan een videogesprek (dat is geconfigureerd op het tabblad Oproepinterface ). De maximale bestandsgrootte is 5 MB.

Let op, als uw logo niet wordt geüpload, controleer dan deze bestandsspecificaties: De pixelgrootte heeft een maximale hoogte van 36 pixels met een maximale breedte van 138 pixels. Zorg ervoor dat het logo niet meer dan 3,8x breder is dan de hoogte.
    Klik om naar uw opgeslagen logo te navigeren
    Het logo wordt geüpload - klik op opslaan om de wijzigingen op te slaan.
    Voeg een of meer ondersteuningscontacten toe voor uw kliniek.

Klik op ' +Toevoegen ' om een nieuw supportcontact toe te voegen.

Klik op Nieuw ondersteuningscontact om de ondersteuningsgegevens in te vullen. U kunt voor elk contact een label toevoegen, bijv. Telehealth Support Contact. U kunt alle ondersteuningscontacten bekijken door op hun label te klikken. U kunt ondersteuningscontacten verwijderen door op Verwijderen te klikken onderaan hun gegevensvak.

Klik op ' Toevoegen ' om desgewenst nog een nieuw supportcontact toe te voegen.

Let op: als er ondersteuningscontacten zijn toegevoegd op organisatieniveau, filteren ze naar alle klinieken en ziet u ze in de wachtruimte van uw kliniek aan de rechterkant, onder het kopje Staff Support Contact (Organisatie).
    Vergeet niet op Opslaan te klikken nadat u wijzigingen heeft aangebracht in een van de kliniekvelden op deze pagina.