Organisatie-informatie configureren

Welke platformrol heb ik nodig – Organisatiebeheerder

Deze pagina laat zien hoe u de elementen van de informatie van uw organisatie kunt configureren. Alle wijzigingen die op organisatieniveau worden aangebracht, worden vanaf het moment dat de wijziging is aangebracht, doorgefilterd naar alle nieuwe klinieken die onder die organisatie zijn gemaakt.

De informatiepagina van de organisatie bevat:

• Algemene configuratie
      • Naam van de organisatie
      • Standaard tijdzone voor uw kliniek(en)
      • Organisatie logo
      • Eigen URL
      • Privacybeleid
      • Problemen met URL oplossen
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Ondersteuningsbericht voor patiënten die hulp nodig hebben
    • Ondersteuningscontact
    • Wachtruimte delen

Configuratie van organisatie-informatie openen

Klik op de hoofdpagina van de organisatie met klinieken op Configureren

Er zijn drie tabbladen aan de bovenkant waarmee u de organisatie kunt configureren, waaronder Organisatie-informatie.

Algemene configuratie

naam van de organisatie

Indien nodig kunt u de naam van de organisatie wijzigen onder Naam van de organisatie en klikken op Opslaan onderaan het gedeelte Algemene configuratie om de wijzigingen toe te passen.

Selecteer de juiste tijdzone in de vervolgkeuzelijst. Dit wordt ingesteld wanneer de organisatie wordt gemaakt, maar organisatiebeheerders kunnen dit controleren en indien nodig wijzigen.

Deze standaardinstelling wordt overgenomen door alle nieuwe klinieken die onder uw organisatie worden aangemaakt en zorgt ervoor dat de openingstijden van de wachtruimte betrekking hebben op de juiste tijdzone. Houd er rekening mee dat het bewerken van de tijdzone op organisatieniveau deze niet verandert voor bestaande klinieken, alleen voor nieuwe klinieken.

Klik op Opslaan om eventuele wijzigingen op te slaan.

Voeg uw organisatielogo toe om uw klinieken te helpen brandmerken.

Klik op Logo toevoegen om een nieuw organisatielogo te uploaden en op Wijzigingen opslaan om toe te passen. Let op: Logo toevoegen verandert in Logo wijzigen zodra een logo is toegevoegd (zoals in het voorbeeld rechts).

Dit logo filtert naar alle momenteel aangemaakte klinieken binnen de organisatie.
    De maximale bestandsgrootte is 5 MB.

Als u een bestemmingspagina of website voor telezorg heeft, kunt u een aangepaste URL toevoegen.

Dit gaat door naar uw klinieken en brengt bellers naar een pagina op uw website waar ze toegang hebben tot de knop Videogesprek starten voor hun afspraak. Het is de link die u naar patiënten stuurt en wordt uw wachtruimte-URL in het wachtruimtedashboard (als een aangepaste URL is geconfigureerd, vervangt deze de normale wachtruimte-URL die u naar patiënten stuurt).

Voeg indien nodig het privacybeleid, de URL voor probleemoplossing, de gebruiksvoorwaarden en een ondersteuningsbericht toe. Deze filteren naar alle nieuw aangemaakte klinieken.
    Deze zijn optioneel en als er geen privacybeleid of gebruiksvoorwaarden worden toegevoegd, worden deze standaard ingesteld op het beleid van Healthdirect.

Ondersteuningscontact voor mijn organisatie

Werk de contactgegevens van de ondersteuning bij voor interne ondersteuning van het personeel: omvat de naam van de contactpersoon, het e-mailadres en het telefoonnummer.

Klik op Opslaan om wijzigingen toe te passen.

In dit voorbeeld hebben we de contactgegevens van het ondersteuningsteam voor videogesprekken toegevoegd

Wachtruimte delen/knop Videogesprek starten op organisatieniveau

Klik op Wachtruimte delen om opties voor delen met patiënten te zien, zodat ze een oproep kunnen starten en in uw kliniek kunnen aankomen Wachtruimte delen - toegang tot de wachtruimte
    Delen via link - Kopieer de invoer-URL om naar uw patiënten te verzenden.
    Als u meer dan één kliniek in uw organisatie heeft, zal er een vervolgkeuzelijst zijn zodat patiënten de juiste kliniek kunnen selecteren om binnen te komen,
    Start met een knop - Plaats een knop op uw webpagina waarop patiënten kunnen klikken om een videogesprek te starten. U kunt de tekst en kleur van de knop aanpassen voordat u de code kopieert. Mogelijk hebt u hierbij hulp nodig van IT-personeel of de persoon die voor uw website zorgt.

Zorg ervoor dat u op Opslaan klikt als u wijzigingen aanbrengt.

Insluiten in een pagina

Gebruik een insluitcode die direct een videogesprek-consult opent zonder uw webpagina te verlaten. U kunt de afmetingen van het videogesprekframe aanpassen door de breedte en hoogte aan te passen.

Mogelijk hebt u hierbij hulp nodig van IT-personeel of de persoon die voor uw website zorgt.

Klik op Opslaan om eventuele wijzigingen toe te passen.