Maak een toegankelijke patiëntenlink

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig: organisatiebeheerder, kliniekbeheerder, teamlid

Wanneer een patiënt/beller een videogesprek start, wordt hem of haar gevraagd om hun gegevens in te vullen voordat ze op doorgaan klikken om in de wachtruimte van uw kliniek aan te komen. Deze details omvatten hun voor- en achternaam, hun telefoonnummer en alle andere informatie die door uw kliniek wordt gevraagd voor alle bellers (geconfigureerd door een kliniekbeheerder).

Voor patiënten/bellers die mobiliteitsproblemen of andere problemen hebben die dit proces bemoeilijken, kunt u een gepersonaliseerde, toegankelijke link speciaal voor hen maken. Hierdoor krijgt u toegang tot Video Call met een simpele klik op de link die u verstrekt.

Let op: dit proces omzeilt de verbindingscontroles die door onze service worden uitgevoerd, dus het is het beste om deze links alleen te gebruiken wanneer dat nodig is.

Maak een toegankelijke, gepersonaliseerde link voor patiënten:

Meer informatie over het maken van de toegankelijke link

Vul de patiëntgegevens in - u heeft alle benodigde informatie nodig.
    Alle extra patiëntinvoervelden die voor de kliniek zijn geconfigureerd, worden weergegeven zodra u de kliniek-URL plakt. Vervolgens voegt u de patiëntgegevens toe aan die velden, bijvoorbeeld hun medicare-nummer als daarom wordt gevraagd. Als een patiëntinvoerveld niet als 'verplicht' is geconfigureerd in de kliniek, dan is het ook geen verplicht veld in deze link, zodat u kunt kiezen of u die informatie wel of niet wilt toevoegen. Als het wordt weergegeven zoals vereist, kunt u de link niet maken zonder dat dit veld is ingevuld.

Let op: als je met de muis over een veld zweeft, zie je tekst die uitlegt wat je moet doen.
    Voorbeeld van een ingevuld linkformulier klaar om te klikken op 'Maak de patiëntlink aan'.

Klik op 'Maak de patiëntlink aan' als u alle velden heeft ingevuld om de persoonlijke link voor uw patiënt te genereren.

Kopieer deze link en stuur deze naar uw patiënt via e-mail of sms.

Let op: Voor privacy en veiligheid slaat Healthdirect geen patiëntgegevens op en deze zijn alleen in de link ingesloten. Om deze reden kan de link vrij lang zijn, dus gebruik de knop Kopiëren boven de link om te kopiëren voordat u deze naar uw patiënt verzendt.

De link verloopt niet.

De patiënt komt direct in de wachtruimte zodra ze op de link klikken en op doorgaan drukken na het lezen van de belangrijke kliniekinformatie. U ziet de details die voor hen zijn toegevoegd door de persoon die de link maakt, in het dashboard van de wachtruimte van de kliniek.