Een korte URL maken voor uw kliniek

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig - Organisatiebeheerder en teambeheerder

Maak een korte URL voor uw kliniek die u gemakkelijk kunt delen

U kunt een korte URL voor uw kliniek maken die u gemakkelijk kunt onthouden en kunt delen met uw patiënten. Deze URL is korter en daarom gemakkelijker te beheren wanneer u in een browser enz. typt. Zie hieronder hoe u de korte URL van uw kliniek kunt maken, maar laten we eerst eens kijken naar het verschil tussen de huidige URL van uw kliniek en de korte URL - die beide toegang tot de wachtruimte van uw kliniek.

De standaard-URL voor uw kliniek

De wachtruimte-URL voor uw kliniek is de URL (webadres) die u uw patiënten geeft zodat ze in de wachtruimte van uw kliniek kunnen aankomen zodra ze een videogesprek starten. Deze URL bevat de naam van uw kliniek en is te vinden aan de rechterkant van uw wachtruimtedashboard in het videogesprekplatform.

Wachtruimte-URL - dit is de unieke URL voor de wachtruimte van de kliniek. Dit is een directe link die u aan patiënten of bellers kunt geven, zodat ze een videogesprek kunnen starten en in uw wachtruimte kunnen arriveren.

De standaard-URL kan worden gewijzigd in het gedeelte Kliniekconfiguratie :

Unieke domeinnaam
    Wanneer uw kliniek is aangemaakt, is het unieke domein gelijk aan de naam van uw kliniek. Als u het unieke domein wijzigt, verandert de URL van de kliniek.

In dit voorbeeld is het Unieke Domein gewijzigd van acmecardiologie in acmecardio.

Eenmaal opgeslagen, wordt de kliniek-URL bijgewerkt en ziet u deze wijziging ook op de RHS van uw dashboardpagina onder Wachtruimte-URL.

Een korte URL wijkt af van het unieke domein van uw kliniek

U kunt eenvoudig een korte URL maken door deze formule te gebruiken: https://videocall.direct/unieke domeinnaam

Voorbeeld:

https://vcc.healthdirect.org.au/t/acmecardio/join

De korte URL zou zijn:

https://videocall.direct/acmecardio

Beide URL's brengen de patiënt naar de wachtruimte van de Acme Cardiology-kliniek zodra ze een videogesprek starten. De korte URL is een handige manier om de klinieklink voor uw wachtruimte te delen.