Vergaderruimten maken en verwijderen

Welke platformrol heb ik nodig - Organisatiebeheerder, Teambeheerder

Vergaderruimtes zijn ontworpen voor zorgverleners om elkaar te ontmoeten. Gebruik van vergaderruimten omvat teamvergaderingen en caseconferenties. Teamleden die door de kliniekbeheerder toegang krijgen tot vergaderruimten, kunnen op elk moment een vergaderruimte betreden. Klik hier voor meer informatie over het bijwonen van een vergadering in een vergaderruimte.

Gedeelde teamvergaderruimtes toevoegen of verwijderen waartoe kliniekteamleden toegang kunnen krijgen:

1. Klik op de pagina met de wachtruimte van uw kliniek op Maak een nieuwe ruimte onder het gedeelte Vergaderruimtes aan de linkerkant
    2. Voer de naam van de nieuwe vergaderruimte in.
    Voorbeeld : teamvergadering 1, casusconferentieruimte. Klik op Een vergaderruimte toevoegen om de nieuwe ruimte te maken.
    Een vergaderruimte verwijderen
    1. Klik op Vergaderruimtes
    2. Hier kunt u alle vergaderruimten en de bijbehorende URL's bekijken. Om een vergaderruimte te verwijderen, klikt u op het prullenbakpictogram aan de rechterkant.
    U wordt gevraagd om te bevestigen dat u die ruimte wilt verwijderen. Klik op Ruimte verwijderen om die ruimte definitief te verwijderen.