Waarschuwingen voor wachtruimten ontvangen

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig: Teamleden/beheerders met toegang tot de wachtruimte

U kunt waarschuwingen ontvangen wanneer bellers binnenkomen in de wachtruimte van uw kliniek. Deze waarschuwingen zijn specifiek voor uw account en kunnen zo worden geconfigureerd dat u weet wanneer bellers/patiënten arriveren of een bepaalde tijd hebben gewacht, zelfs als u niet achter uw bureau zit. Indien ingeschakeld, ontvangt u een waarschuwing wanneer een beller in de wachtruimte arriveert. Wachtruimtewaarschuwingen zijn ingesteld voor uw account en veranderen de waarschuwingen voor andere teamleden van dezelfde kliniek niet.

Alle patiënten/cliënten gebruiken dezelfde link om in de wachtruimte voor hun afspraak te komen, zodat elk aangemeld teamlid alle wachtende bellers kan zien, ongeacht bij welke serviceprovider de beller is geboekt. Net als in een fysieke kliniek, worden bellers, zodra ze aankomen, vergezeld door hun serviceprovider wanneer ze klaar zijn. U blijft uw kliniek/praktijkbeheersoftware gebruiken voor boekingen en om te zien wie uw volgende patiënt is, of deze nu persoonlijk is, via een videogesprek of een telefonische afspraak.

Waarschuwingen zijn optioneel , dus u kunt beslissen of het inschakelen ervan bij uw workflow past. Als u in een drukke kliniek werkt met andere dienstverleners en een groot aantal patiënten/cliënten die in de wachtruimte arriveren voor afspraken, wilt u misschien de waarschuwingen uitgeschakeld laten.

Meldingen ontvangen:

1. Klik in het dashboard Wachtruimte op Waarschuwingen onder Instellingen wachtruimte - Uw instellingen.

2. U heeft drie opties om wachtgebiedwaarschuwingen te ontvangen: SMS, E-mail en Desktop. U kunt snel zien wat momenteel is ingeschakeld of uitgeschakeld. Om deze te configureren klikt u op de pijl naast de gewenste optie.
    1) Met SMS-waarschuwingen verzenden kunt u een sms-bericht ontvangen wanneer een beller een bepaalde tijd wacht. Oproepwaarschuwingsvertragingstimer stelt u in staat de tijd in te stellen die uw beller moet wachten voordat u een melding ontvangt . U kunt de schakelaar Sms-waarschuwingen verzenden gebruiken om sms-meldingen in en uit te schakelen.
    Klik op Opslaan om eventuele wijzigingen op te slaan.
    Wanneer een beller de ingestelde tijd heeft gewacht, wordt er een sms-bericht verzonden naar het door u opgegeven nummer. Dit omvat een directe link om vanaf uw mobiele apparaat toegang te krijgen tot de wachtruimte van de kliniek.
    Voorbeeld SMS-melding

2) E-mailwaarschuwingen kunt u een e-mail ontvangen wanneer een beller de wachtruimte van uw kliniek is binnengekomen. Het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, wordt in eerste instantie vooraf ingevuld, maar u kunt het hier op elk gewenst moment wijzigen.
    Oproepwaarschuwingsvertraging stelt u in staat de tijd in te stellen die uw beller moet wachten voordat u een e-mailmelding ontvangt.
    Klik op Opslaan om eventuele wijzigingen op te slaan.
    De e-mail bevat een directe link naar de wachtruimte van de kliniek.
    Voorbeeld e-mailwaarschuwing
    3) Bureaubladwaarschuwingen activeren een waarschuwing op uw bureaublad wanneer een beller de wachtruimte van uw kliniek is binnengekomen. Dit omvat een waarschuwingsgeluid.
    Voorbeeld bureaubladwaarschuwing

Let op: het telefoonnummer en e-mailadres dat u toevoegt aan de waarschuwingsconfiguratie blijven opgeslagen in uw account voor de kliniek waarvoor u waarschuwingen hebt ingesteld totdat u deze wijzigt. Telefoonnummers worden opgeslagen in de instellingen van de wachtruimte. Deze moeten worden ingesteld voor elke kliniek die u ondersteunt.

Bekijk de video:

Let op: de wachtruimte heeft een nieuw ontwerp vanaf 10 september 2021. De nieuwe look is anders dan die in de onderstaande video, met waarschuwingen nu onder Uw instellingen zoals hierboven beschreven. De video wordt zo snel mogelijk bijgewerkt.

Let op: deze animatie heeft geen geluid