De tweede pagina 'Videogesprek starten' overslaan

Wanneer u uw websitepagina heeft ingesteld met een videogesprekknop

Tweede 'Start videogesprek' overslaan:

Als u uw websitepagina heeft ingesteld met een videogesprekknop en u wilt voorkomen dat uw patiënten op de tweede 'Start videogesprek'-knop moeten klikken (zoals hieronder afgebeeld), volg dan de onderstaande instructies. De eerste knop 'Videogesprek starten' (rood gemarkeerd) staat op de servicewebsite:

Als u deze eerste bestemmingspagina (doorgestreept in de afbeelding hierboven) wilt overslaan met de extra knop Videogesprek starten, kunt u de volgende queryreeks toevoegen aan het einde van uw URL-wachtgebied:
    ?skipSetup=1

EG, de standaard URL voor de demo-wachtruimte van Acme Health https://acmehealth1.vcc.healthdirect.org.au/join zou worden:
    https://acmehealth1.vcc.healthdirect.org.au/join?skipSetup=1

Dingen om op te merken:
    Dit is hoofdlettergevoelig en de S in setup moet een hoofdletter zijn.
    Dit werkt niet met ingesloten knoppen voor het starten van een videogesprek.
    Dit werkt niet met een korte URL (bijv. https://videocall.direct/acmehealth )