Een videogesprek vergrendelen/ontgrendelen

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig: teamlid, teambeheerder

Voor extra privacy en veiligheid kunt u het gespreksscherm vergrendelen nadat u met uw patiënt heeft deelgenomen aan een videogesprek. De vergrendelingsfunctie zorgt ervoor dat niemand anders kan deelnemen aan het gesprek vanaf de pagina van de wachtruimte van de kliniek. Deze functie wordt ingesteld op kliniekniveau en kliniekbeheerders kunnen beslissen of ze de oproepblokkeringsfunctie voor elke kliniek willen implementeren.

Zie hieronder voor de vergrendel-/ontgrendelfunctie.

Uw kliniekbeheerder zal indien nodig de vergrendelingsfunctie voor uw kliniek inschakelen. Als u een kliniekbeheerder bent, gaat u naar: Configureren - Wachtruimte - Oproepblokkeringen . Klik op de knop om oproepblokkering in de kliniek in of uit te schakelen.
    Individuele clinici kunnen dan beslissen of ze een gesprek al dan niet willen blokkeren zodra ze zich bij de patiënt voegen.
    Zodra u deelneemt aan een oproep, ziet u de vergrendelknop onder aan het oproepscherm.
    Klik op de vergrendelknop om de oproep te vergrendelen.

Zodra het gesprek is vergrendeld, kan niemand anders vanuit de wachtruimte deelnemen. Het slotpictogram verandert in een vergrendeld hangslot in het oproepscherm.

U kunt een gesprek op elk moment tijdens het consult vergrendelen of ontgrendelen. De beller ziet een bericht waarin wordt gewaarschuwd dat de oproep is vergrendeld of ontgrendeld.

Let op: als je iemand uitnodigt voor het gesprek met behulp van Call Manager , zullen ze rechtstreeks in het gesprek komen zoals ze normaal zouden doen, zelfs als het gesprek is vergrendeld.
    Wanneer een vergrendelde oproep aan de gang is, toont het dashboard van de wachtruimte de oproep als vergrendeld, zodat niemand anders kan deelnemen aan de oproep (de knop voor vergrendelde oproep is grijs van kleur voor alle teamleden om aan te geven dat ze niet kunnen communiceren met die oproep) .
    U kunt desgewenst nog steeds een deelnemer aan het gesprek toevoegen vanuit het dashboard.

Let op: als u een geblokkeerde oproep doorverbindt met Call Manager , blijft deze vergrendeld wanneer de oproep wordt doorverbonden. De vergrendelde oproep wordt weergegeven in de nieuwe wachtruimte.