Mijn organisaties overzicht

Welke platformrol heb ik nodig - Organisatiebeheerder

Bekijk een lijst van de organisaties waaraan u bent gekoppeld en samenvattende informatie voor elk.

Klik op Mijn Organisaties in de linkerkolom om te zien:
    • Alle organisaties waarmee u bent geassocieerd
    • Per organisatie een overzicht van het totaal aan klinieken, gebruikers, wachtruimtes, vergaderruimtes en gebruikersruimtes.

• Uw organisaties worden weergegeven in oplopende alfabetische volgorde, als er geen activiteit is.
    • Schakel over naar aflopende alfabetische volgorde door op de pijl-omlaag naast Naam te klikken.
    • Zoek naar een specifieke organisatie door de naam van de organisatie in de zoekbalk te typen (de naam hoeft niet exact te zijn, je kunt het beste op de eerste letters van de naam zoeken).