Bekijk mijn rollen en rechten

Welke platformrol heb ik nodig: alle accounthouders voor videogesprekken

Bekijk de rollen en machtigingen die u heeft voor alle organisaties en klinieken waaraan u bent gekoppeld.

Mijn rollen bekijken

1. Log in en klik op Mijn rollen in het linkerdeelvenster.

2. Afhankelijk van je rol zie je het volgende:

Organisatiebeheerder :
    U ziet alle organisaties waarvan u beheerder bent, alle klinieken waaraan u bent gekoppeld en uw rollen en machtigingen binnen elke kliniek. U kunt de rollen en machtigingen van uw kliniek wijzigen (knop Bewerken) of uzelf desgewenst uit een kliniek verwijderen (knop Verwijderen).

Teamlid :
    Als teamlid kunt u de klinieken bekijken waaraan u bent gekoppeld en uw rollen en machtigingen binnen elke kliniek.
    Teambeheerder:
    U kunt uw eigen machtigingen bekijken en bewerken voor de klinieken waarvan u beheerder bent.

U kunt uw rol ook uit een kliniek verwijderen.