Meldingen aan bellers in de wachtruimte

Hoe u meldingen kunt sturen naar individuele bellers en/of de weergegeven lijst met bellers in uw wachtruimte.

Er zijn een aantal manieren om, indien nodig, meldingsberichten te sturen naar bellers in uw wachtruimte. U kunt indien nodig individuele bellers op de hoogte stellen en u kunt ook alle bellers of een lijst met weergegeven bellers op de hoogte stellen, gefilterd op hun status in de wachtruimte.

Als tweerichtingsberichten zijn ingeschakeld door de kliniekbeheerder, kunnen uw patiënten/cliënten de kliniek ook berichten sturen terwijl ze wachten. Klik op onderstaande opties voor meer informatie:

Een melding sturen naar een individuele patiënt/cliënt in de wachtruimte

Om een melding te sturen naar een individuele wachtende patiënt/cliënt - bijvoorbeeld om een patiënt te laten weten dat hun arts te laat komt - volg de onderstaande instructies:

1. Selecteer in uw wachtruimte-dashboard de beller naar wie u een melding wilt sturen en klik op de 3 stippen rechts van de bellerinformatie. Selecteer vervolgens Melden.
    2. Typ een aangepaste melding voor de beller in het dialoogvenster en klik op het verzendpictogram.
    3. U ziet een getal in een kleine blauwe cirkel rechts van de 3 stippen die aangeven hoeveel meldingen er naar die beller zijn verzonden.
    4. De beller ontvangt uw melding op zijn scherm terwijl hij wacht en gaat vergezeld van een audio-waarschuwing.
    Verwijderen

Meldingen verzenden naar de weergegeven lijst met bellers in de wachtruimte

Let op: meldingen kunnen momenteel alleen worden verzonden naar bellers die zich op de pagina "wachten om gezien te worden" bevinden. Er wordt momenteel een oplossing onderzocht om ervoor te zorgen dat meldingen naar alle bellers kunnen worden verzonden, ongeacht hun status, zoals hieronder beschreven.

U kunt een of meer meldingen sturen naar alle bellers in uw wachtruimte of u kunt filteren op status en naar de weergegeven lijst sturen:

Om een melding te sturen naar meerdere bellers in de wachtruimte, klik je op de knop Melden rechtsboven de lijst met bellers.

Als je geen filters hebt toegepast in de wachtruimte, gaat je melding naar alle bellers, ongeacht hun status.
    Typ uw bericht en klik op Verzenden.

Als u een filter toepast in de wachtruimte, bijvoorbeeld bellers die 'gezien worden' uitfilteren, voordat u op het meldingspictogram klikt, gaat uw melding alleen naar de weergegeven bellers die u in uw gefilterde lijst kunt zien.
    Verwijderen

Tweerichtingsberichten voor wachtende bellers

Als uw kliniekbeheerder berichten voor gastmeldingen in uw kliniek heeft ingeschakeld, kunnen wachtende patiënten en cliënten een bericht naar de kliniek sturen. Dit is een tweerichtingsberichtfunctie tussen teamleden van de kliniek en de wachtende patiënt/cliënt. Zie hieronder voor meer informatie:

1. Zoek uw wachtende patiënt in de wachtruimte van de kliniek. Als er nog geen berichten zijn verzonden, ziet het dashboard eruit zoals in het voorbeeld hiernaast.
    2. U kunt zoals u gewoonlijk doet een melding naar een wachtende patiënt sturen - door op de 3 stippen te klikken en Melding te selecteren.
    Typ een bericht en druk op het verzendpictogram.
    In dit voorbeeld is één melding vanuit de kliniek naar Sue Smith gestuurd - zoals aangegeven door het blauwe cijfer boven de 3 stippen.
    Wanneer tweerichtingsberichten zijn ingeschakeld, kunnen patiënten/cliënten berichten naar de kliniek sturen. Ze kunnen hun bericht typen in het vak met de prompt 'Typ een bericht'.
    Patiënten kunnen dit doen naar aanleiding van een aan hen gestuurde melding of ze kunnen tijdens het wachten op elk moment een bericht sturen.
    In dit voorbeeld reageert de patiënt op de melding die naar hem is verzonden door een bericht terug te sturen naar de kliniek.
    Eenmaal getypt wordt het bericht verzonden door de patiënt door op het verzendpictogram te klikken.
    Wanneer een wachtende patiënt/cliënt een bericht naar de kliniek stuurt, verandert het nummer in de bellerinformatie en verandert de kleur van het nummer in oranje om teamleden in de kliniek te waarschuwen dat een patiënt een bericht heeft doorgestuurd.
    In dit voorbeeld zijn er in totaal twee berichten geweest en de laatste is van de patiënt - aangezien het nummer oranje is.
    Als de kliniek nog een melding naar deze patiënt stuurt, verandert het nummer in 3 en verandert de kleur in blauw.
    Let op: het kan zijn dat uw kliniek indien nodig iemand de rol wil toewijzen van het controleren van berichten die binnenkomen van patiënten/cliënten.