Een YouTube-video delen in uw videogesprek

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig: teamlid, teambeheerder

Met de YouTube Video Player- app kunnen gebruikers een YouTube-video afspelen tijdens een videogesprek. Dit betekent dat gebruikers een YouTube-video kunnen delen zonder een browsertabblad te hoeven delen, het enige wat je nodig hebt is de YouTube-link. Houd er rekening mee dat dit specifiek voor YouTube-video's is en niet is ontworpen om te werken met links van andere videostreamingservices.

Een YouTube-video afspelen in uw videogesprek:

YouTube Video Player is een app die is ingeschakeld voor alle video-oproepklinieken.
    Deze app is een beschikbaar hulpmiddel in uw oproepscherm terwijl u deelneemt aan een videogesprek. Klik op Apps & Tools in uw oproepscherm om toegang te krijgen tot Video Call-apps en -tools.

Klik op YouTube-speler als u een YouTube-video wilt delen en afspelen met andere deelnemers aan uw gesprek.
    Wanneer de app in het gesprek wordt geopend, plak je de YouTube-link en klik je op Video insluiten .
    De video wordt afgespeeld als een ingesloten video voor alle deelnemers aan het gesprek. De bedieningselementen zijn gesynchroniseerd, dus als een gebruiker naar een bepaald punt in de video springt, zien de andere deelnemer(s) deze update. Als een patiënt de video deelt, heeft de zorgverlener ook controle en kan hij naar een bepaald punt gaan of een sectie opnieuw afspelen als dat nodig is.