Sneltoetsen voor aanmelden bij video-oproep

Snelkoppelingen voor bladwijzers, bureaublad, startmenu en taakbalk toevoegen

Om het u gemakkelijk te maken om naar de aanmeldingspagina voor videogesprekken te gaan, kunt u snelkoppelingen op uw computer instellen. Er zijn vier verschillende soorten sneltoetsen:

• browserbladwijzer (ook bekend als uw favorieten)
    • bureaublad icoon
    • start menu
    • taakbalk.

Stel de snelkoppeling in die het beste past bij uw manier van werken ... of stel ze allemaal in als u dat wilt.

Browserbladwijzer

Open een ondersteunde browser : Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari of Mozilla Firefox.

Voer https://vcc.healthdirect.org.au/login in de adresbalk in.

Klik in Google Chrome op de ster aan de rechterkant van de adresbalk (scherm rechtsboven), typ de naam die u wilt weergeven (bijvoorbeeld Video Call login) en selecteer 'Bladwijzerbalk' in het vervolgkeuzemenu van de map. Klik op 'Gereed'.

Ga in Apple Safari naar het menu Bladwijzers en selecteer 'Bladwijzer toevoegen'. Selecteer 'Favorieten' in het vervolgkeuzemenu en typ de naam in die u wilt weergeven (bijv. Inloggen voor videogesprekken). Klik op 'Toevoegen'.

Uw snelkoppeling verschijnt in uw favorieten bovenaan uw browservenster.

Bureaublad icoon

Open een ondersteunde browser : Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari of Mozilla Firefox.

Voer https://vcc.healthdirect.org.au/login in de adresbalk in.

Klik in Chrome op de 3 verticale stippen helemaal rechts van de adresbalk. Selecteer 'Meer tools' en vervolgens 'Snelkoppeling maken'. Typ de gewenste naam in en klik op 'Maken'.

Selecteer in Safari het volledige adres in de adresbalk en sleep het naar het bureaublad.

Er verschijnt een bureaubladpictogram op uw bureaublad.

Startmenu of taakbalk

Als u een Windows-besturingssysteem gebruikt en een bureaubladpictogram hebt gemaakt (zie hierboven), kunt u dit gebruiken om een item in uw startmenu of op uw taakbalk te maken.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaubladpictogram en kies 'Pin to start' en/of 'Pin to taskbar'. Je startmenu (linksonder op het scherm) en/of taakbalk (onder in het scherm) zou nu deze snelkoppeling moeten bevatten.