Statuspagina voor videogesprekken

Controleer de status van videogesprek voordat u een probleem meldt

De statuspagina https://status.vcc.healthdirect.org.au/ geeft gebruikers inzicht in de status van de videogesprekservice en geeft actuele serviceproblemen aan. Deze pagina vertelt u welke services momenteel actief zijn en welke problemen ondervinden. Het toont ook een zevendaagse geschiedenis van de status van elk onderdeel en reflecteert op de 30-daagse trend. Onderaan de pagina ziet u een nieuw gedeelte met eerdere gebeurtenissen, dat een beter beeld geeft van wat er precies op het platform gebeurt, mochten er zich problemen voordoen. De getoonde tijden zijn AEDT (Australian Eastern Daylight Time).

Deze pagina is zo ingesteld dat beheerders van videogesprekken kunnen controleren of er actuele problemen zijn voordat ze een storing melden.

Hieronder vindt u beschrijvingen van de verschillende onderdelen van de service zoals weergegeven op de statuspagina:

Healthdirect - Applicatie - vcc [P1] De toepassing Videogesprek beschikbaar op vcc.healthdirect.org.au

Healthdirect - Inloggen De authenticatieservice die wordt gebruikt wanneer u inlogt op vcc.healthdirect.org.au/login

Healthdirect - Video-oproep authenticatie (login en gebruikers)

De inlogservice op vcc.healthdirect.org.au/login
    Healthdirect - Boekingen, integraties en meldingen voor videogesprekken

De service die het boeken van afspraken mogelijk maakt en de beschikbaarheid van add-ons (integraties) beheert - momenteel niet van toepassing op Healthdirect Video Call.

Healthdirect - Bewaking van verbinding met videogesprekken

Op de pagina Verbindingsbewaking kunnen we dieper kijken naar de oproeplogboeken voor een specifieke oproep.
    Healthdirect - Videogespreksessies (wachtruimte en afspraken)

De dienst die videosessies verzorgt voor zowel wachtruimtes als vergaderruimtes.
    Healthdirect - Korte URL's voor videogesprekken Monitoren om te controleren of korte URL's correct worden omgeleid.

Healthdirect - Video-oproepsignalering (verbindingsconfiguratie) - Shard #0

Deze hebben betrekking op de servers die het opzetten van een videoverbinding tussen deelnemers mogelijk maken - u zult merken dat er meerdere zijn, dit is voor schaalbaarheid.

Healthdirect - Video-oproepsignalering (verbindingsconfiguratie) - Shard #1

Deze hebben betrekking op de servers die het opzetten van een videoverbinding tussen deelnemers mogelijk maken - u zult merken dat er meerdere zijn, dit is voor schaalbaarheid.

Healthdirect - Video-oproepsignalering (verbindingsconfiguratie) - Shard #

Deze hebben betrekking op de servers die het opzetten van een videoverbinding tussen deelnemers mogelijk maken - u zult merken dat er meerdere zijn, dit is voor schaalbaarheid.

Statische afbeeldingen en knopscript-static.coviu.com Bewaakt de locatie van onze opgeslagen statische afbeeldingen en het knopscript waarmee ingesloten 'Start Video Call'-knoppen kunnen worden gestart.

Als u een storing of ander probleem wilt melden, neem dan contact met ons op:

Servicedesk voor videogesprekken

Maandag t/m vrijdag 8:00-18:00 lokale tijd

1800 580 771

videocallsupport@healthdirect.org.au

Kritieke problemen buiten de normale uren

Om een systeemstoring te melden die buiten kantooruren moet worden verholpen, belt u ons ondersteuningsnummer op 1800 580 771 en drukt u op optie 2.

Als uw probleem buiten kantooruren niet urgent is, stuur dan een e-mail naar videocallsupport@healthdirect.org.au en we nemen de volgende werkdag contact met u op.