Healthdirect Australia Help Center

Stap 1: Pre-call-test

Zorg ervoor dat uw apparatuur klaar is voor videogesprekken

Op elke computer, mobiele telefoon of tablet die voor healthdirect Video Call wordt gebruikt, moet een pre-call test worden gedaan om te bepalen of deze geschikt is voor online videoconsulten. Elke pre-call test duurt ongeveer een minuut. Het controleert de audio-, video-, browser- en internetmogelijkheden. Ontdek hoe u problemen kunt oplossen als een deel van de test is mislukt.

Can’t find what you’re looking for?

Email support

or speak to the Video Call team on 1800 580 771

Internal Content