Stap 2: Maak uw account aan en configureer uw kliniek

Laat videogesprekken uw praktijk weerspiegelen

Wanneer u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een kliniek in Video Call, ontvangt u een e-mail om uw account aan te maken. Klik op de knop 'Maak uw account aan' in uw registratie-e-mail en u wordt naar een pagina geleid die om uw naam vraagt (deze verschijnt op uw account, dus gebruik uw eigen naam) en voor u om uw persoonlijke wachtwoord in te stellen - het moet minimaal 13 tekens bevatten, maar er zijn geen regels rond letters, cijfers of speciale tekens.

Let op: u kunt het beste uw account instellen met uw eigen e-mailadres in plaats van een generiek adres. Op deze manier heeft u controle over uw account en kunt u uw wachtwoord op elk moment opnieuw instellen, indien nodig. Als u een gedeeld generiek e-mailadres gebruikt, zal de naam die is gekoppeld aan dat e-mailadresaccount de naam zijn die op uw scherm verschijnt wanneer u patiënten ziet. U kunt een persoonlijk e-mailadres gebruiken om uw account in te stellen als u geen specifiek zakelijk e-mailadres heeft.

Vergeet niet om de inlogpagina op te slaan in uw 'Bookmarks' of 'Favorieten', zodat u gemakkelijk elke dag kunt inloggen.

Nadat u zich heeft aangemeld, bevindt u zich in uw virtuele wachtruimte (maar er staat nog niemand te wachten als uw kliniek net is opgezet). Aan de linkerkant bevindt zich een donkergrijs paneel met een driehoekje dat aangeeft dat u zich in de wachtruimte bevindt. Als u op 'Configureren' klikt (onder de wachtruimte), gaat u naar een nieuwe pagina waar u bovenaan de pagina een menukop voor configuratie-opties ziet: kliniek, teamleden, oproepinterface, oproepkwaliteit, wachtruimte, Wachten op muziek en deelnemen aan een gesprek.

Het is niet essentieel dat u al deze secties instelt vóór uw eerste videogesprek. Voor het geval je haast hebt, hebben we deze gecategoriseerd als:

• essentiële configuratietaken – kliniek, teamleden, wachtruimte
    • optionele configuratietaken – add-ons, oproepinterface, gesprekskwaliteit, wachtmuziek.

Essentiële configuratietaken voor kliniekbeheerders

Kliniek

De 'Klinieknaam' en 'Uniek domein' zijn al vooraf ingevuld op basis van de informatie die u op het registratieformulier heeft verstrekt. U kunt ze desgewenst wijzigen. Uw unieke domein maakt deel uit van de weblink die u naar patiënten stuurt zodat zij een videogesprek kunnen voeren. U moet uw unieke domein niet wijzigen nadat u bent begonnen met het maken van Video Call-afspraken. Als u iets wijzigt, klik dan op de knop 'Opslaan' onderaan de pagina.

U kunt desgewenst uw logo toevoegen zodat deze in het wachtscherm voor patiënten verschijnt, of u kunt dit later doen.

Het is raadzaam om een ondersteuningscontact toe te voegen (dit kan uw administratief personeel/receptioniste of telelhealth-manager zijn), zodat uw teamleden contact kunnen opnemen met iemand als ze problemen hebben met videogesprekken. Deze gegevens verschijnen in de wachtruimte van de kliniek in de rechterkolom.

Zie stapsgewijze instructies (met schermafbeeldingen) voor het configureren van uw kliniek .

Leden van het team

Hier voegt u de zorgverleners en eventueel administratief personeel toe zodat ze videogesprekken kunnen gebruiken. Per roltype zijn vooraf machtigingen geselecteerd voor wachtruimtes, vergaderruimten en gebruikersruimten (zie informatie over kamertypes ). We raden u aan om gebruikerskamers te deselecteren omdat deze niet nodig zijn om met een patiënt te overleggen en verwarring kunnen veroorzaken - gebruikerskamers zijn standaard uitgeschakeld wanneer u een nieuwe gebruiker voor de kliniek uitnodigt.

Zorgverleners en receptionisten moeten worden ingesteld als 'teamleden'. Vergeet niet om minimaal één andere persoon als 'beheerder' aan te stellen voor het geval je met verlof bent.

Zie stapsgewijze instructies (met schermafbeeldingen) voor het configureren van teamleden .

Nadat je alle teamleden hebt toegevoegd, zorg je ervoor dat elke persoon inlogt, hun wachtwoord van 13 tekens instelt en hun profiel bewerkt om een foto op te nemen of hun naam, gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord te wijzigen.

Wachtruimte

Algemene configuratie - zorg ervoor dat u de juiste 'Tijdzone' selecteert - scrol in de vervolgkeuzelijst naar 'Australië' en selecteer de tijdzone die overeenkomt met waar u zich bevindt.

Wachtruimte delen – er zijn verschillende manieren om uw patiënten toegang te geven tot uw wachtruimte – u kunt ze een weblink sturen of ze naar uw website sturen waar ze op een knop klikken.

Wachtruimte-uren – zet uw gebruikelijke oefenuren niet in de wachtruimte-uren voordat u bedenkt wanneer Video Call zal worden gebruikt. Als zorgaanbieders videobellen buiten kantooruren of in het weekend gebruiken, kunt u de wachtruimte het beste instellen op 24/7 toegang (hiervoor moet u ervoor zorgen dat elke dag om 00 00 begint en om 24:00 uur eindigt). Als de wachtruimte gesloten is, kan Video Call niet gebruikt worden voor een consult. Als uw kliniek om 17.00 uur sluit, maar artsen regelmatig tot 18.00 of 19.00 uur werken, kunt u de wachtruimte voor videogesprekken het beste om 19.00 uur of later sluiten om eventuele consulten die langer duren, te kunnen opvangen.

Ondersteunende informatie voor bellers – informatie die uw patiënten zullen zien wanneer ze op het punt staan het videogesprek te starten (zoals uw privacybeleid of servicevoorwaarden). Sommige van deze velden zijn standaard ingesteld op het HealthDirect-beleid voor videogesprekken, dus controleer of deze overeenkomen met uw eigen beleid of wijzig of verwijder de links.

Patiëntinvoervelden – dit zijn velden die patiënten zullen worden gevraagd in te vullen wanneer ze in een videogesprek-consult komen. Videogesprek vraagt patiënten altijd om hun voornaam en achternaam (u hoeft dit dus niet in te stellen). In deze sectie voegt u andere velden toe die patiënten moeten invullen. Er is al een veld voor telefoonnummer ingesteld, maar u kunt dit verwijderen als dit niet nodig is. Overweeg ook of u nieuwe velden voor Medicare-toestemming of hun Medicare-nummer wilt toevoegen.

Geautomatiseerde berichten – kunnen naar patiënten/cliënten worden verzonden nadat ze de wachtruimte voor videogesprekken zijn binnengegaan. U hoeft geen geautomatiseerde berichten op te nemen, maar overweeg een welkomstbericht of een bericht na 10 minuten (600 seconden) waarin u zich verontschuldigt voor de vertraging. U kunt ook uw eigen gepersonaliseerde meldingen verzenden vanuit het dashboard van de wachtruimte.

Zie stapsgewijze instructies (met screenshots) voor het configureren van alle secties van uw wachtruimte .

U kunt nu beginnen met het houden van healthdirect-videogesprekken of doorgaan met het configureren van de 'Optionele configuratietaken'. Als u wilt beginnen met bellen, gaat u naar Stap 3: Uw patiënten aan de slag laten gaan met een videogesprek en Stap 4: Voer een healthdirect-videogesprek .

Optionele configuratietaken

Apps

Er is een reeks vooraf geïnstalleerde apps die krachtige functies en uitbreidingen voor videogesprekken bieden. Zie stapsgewijze instructies (met schermafbeeldingen) voor het aanpassen van deze add-ons .

Oproepinterface

U kunt Video Call configureren om uw bedrijfsbranding weer te geven met kleuren en een logo. Zie stapsgewijze instructies (met schermafbeeldingen) voor het configureren van uw oproepinterface .

Oproepkwaliteit

U hoeft de gesprekskwaliteit alleen te configureren als u problemen opmerkt met uw gesprekskwaliteit. Zie stapsgewijze instructies (met schermafbeeldingen) voor het configureren van uw gesprekskwaliteit .

Wachtende muziek

Er zijn zes verschillende muziekstijlen die u kunt kiezen voor uw wachtruimte. De standaard is 'Jazz & Blues', maar je kunt dat eenvoudig wijzigen via de vervolgkeuzelijst. Uw patiënten horen de muziek wanneer ze in de wachtruimte zijn – elke patiënt kan tijdens het wachten ook de muziek naar eigen smaak aanpassen.