Gebruiksvoorwaarden van het platform - Aangemelde gebruikers

Healthdirect Video Call - Gebruiksvoorwaarden (Accounthouder) - Laatst herzien 5 juli 2022

Healthdirect-videogesprek - Gebruiksvoorwaarden

1. Algemeen

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van en toegang tot healthdirect Video Call, zoals vastgesteld door Healthdirect Australia Limited (ABN 28 118 291 044).

In deze gebruiksvoorwaarden:

• Beheerder betekent een portal-, service-, groeps- of organisatiebeheerder die door de organisatie is geautoriseerd met een bepaald niveau van verantwoordelijkheid of controle in termen van andere gebruikers van het healthdirect-videogesprek.
    • Goedgekeurd Doel betekent het vergroten van het aantal mensen dat toegang heeft tot gezondheidszorg via videoconsultatie.
    • Consumenten betekent patiënten, gasten, verzorgers en andere gezondheidswerkers die u uitnodigt om healthdirect Video Call te gebruiken.
    • Videokamer voor consumenten betekent een videokamer die voor elke Consument wordt gecreëerd wanneer deze een Wachtruimte betreedt.
    • Devolved Local Recording of DLR betekent een digitale opname en opgeslagen bestandskopie van een audio- of video- en audioconsultatie die heeft plaatsgevonden tussen een clinicus en een patiënt op het healthdirect Video Call Management Platform en die wordt bewaard of opgeslagen door de organisatie van de clinicus, niet door Healthdirect Australië. De opname wordt live opgenomen tijdens het consult en er is na het consult geen digitale kopie van de Devolved Local Recording beschikbaar op het platform.
    • healthdirect Video Call betekent de reeks diensten en webgebaseerde beheersoftware die is ontworpen om zorgverleners te helpen bij het aanbieden van video-oproeptoegang tot hun diensten als onderdeel van hun dagelijkse activiteiten.
    • healthdirect Video Call Management Platform betekent het platform dat wordt aangeboden door Healthdirect Australia waarmee u en uw gebruikers videoconsulten kunnen beheren en bijwonen.
    • healthdirect Video- oproepmateriaal betekent alle bronnenmateriaal en beheerdersinformatie geleverd door Healthdirect Australia die aan u kan worden verstrekt door uw organisatie of door Healthdirect Australia.
    • Organisatie betekent, indien van toepassing, de organisatie waarvan u deel uitmaakt of waaraan u bent gelieerd en die u toestemming heeft gegeven om als Accounthouder toegang te krijgen tot de Diensten.
    • Diensten betekent healthdirect Video Call, waaronder het healthdirect Video Call Management Platform en het healthdirect Video Call Materiaal.
    • Knop voor videogesprek starten betekent de knop, indien aanwezig, die u op uw website insluit waarmee de consument een wachtruimte kan betreden.
    • Wachtruimte betekent de online ruimte of entiteit waar consumenten kunnen deelnemen aan videoconsulten met zorgdiensten. Consumenten gaan een Wachtruimte binnen en wachten in hun eigen videokamer tot een zorgverlener klaar staat om zich bij hen aan te sluiten.
    • "Wij" of "Ons" betekent Healthdirect Australia Ltd.
    • "U" en "Uw" verwijzen naar een persoon die een accounthouder is en de Services gebruikt, en omvat een beheerder.
    • "Uw gebruikers" of "Gebruiker" betekent consumenten, andere accounthouders, uw serviceproviders en iedereen die u als beheerder of anderszins machtigt om healthdirect-videogesprekken te gebruiken.
    • Uw website betekent de website of andere interface die u ontwikkelt, bezit, exploiteert of gebruikt om de toegang van consumenten tot healthdirect videogesprekken te vergemakkelijken.

2. Toegang tot de Diensten

1. healthdirect Video Call is toegankelijk voor geautoriseerde organisaties en hun personeel voor het goedgekeurde doel.
    2. Het healthdirect Video Call Management Platform kan worden geïntegreerd in uw intranet of desktop. Door een unieke gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op https://vcc.healthdirect.org.au, kunt u inloggen om healthdirect Video Call te gebruiken.
    3. healthdirect Video Call is bedoeld ter ondersteuning van inkomende videogesprekken van zorgconsumenten. Het maximum aantal sites in een enkele oproep is 4 tot 6, afhankelijk van de internetverbinding en het vermogen van de computer op elke site. Dit aantal is lager voor smartphones.
    4. Het gebruik van healthdirect Video Call vereist het gebruik van een combinatie van hardware en browsers die worden ondersteund door Healthdirect Australia (ondersteunde omgevingen). Details van de ondersteunde omgevingen worden uiteengezet in de technische handleiding voor videogesprekken die beschikbaar is op: https://vcc.healthdirect.org.au/techguide
    5. U kunt Consumenten uitnodigen om deel te nemen aan een videogesprek met u via healthdirect Videogesprek door:
      1. het insluiten van een Start Video Call-knop in uw website; of
      2. consumenten voorzien van gepersonaliseerde links naar healthdirect-videogesprekken via e-mail, sms of post.
    6. U kunt de functie Devolved Local Recording activeren waarmee uw videoconsult met een Consument via healthdirect Video Call kan worden opgenomen, op voorwaarde dat de Consument hiermee instemt.
    7. Een digitale kopie van de Devolved Local Recording is na consultatie niet beschikbaar voor Consumenten op het healthdirect Video Call-platform, aangezien deze lokaal door U moeten worden opgeslagen.
    8. U moet Consumenten verwijzen naar uw privacybeleid of verzamelingsverklaring om toegang te krijgen tot een gedeconcentreerde lokale opname van hun overleg met u.
    9. U moet ervoor zorgen dat alle gedeconcentreerde lokale opnamen die u bezit, worden onderhouden en beschermd in overeenstemming met alle toepasselijke privacywetten.
    10. U erkent dat we, via een beveiligd platform dat wordt gehost door een derde partij, gebruikersactiviteit voor uw organisatie (inclusief namen van beoefenaars en niet-identificeerbare platformtoegangs- en gebruiksstatistieken) kunnen bekendmaken aan gezondheidsdiensten van het Gemenebest, de staat of het territorium om hen te helpen bij het beoordelen en gezondheidsdiensten verlenen. Zie https://www.healthdirect.gov.au/privacy-policy voor meer informatie over het algemene privacybeleid van Healthdirect.
    11. Healthdirect Australia is niet verantwoordelijk:
      1. als Uw Gebruikers om welke reden dan ook geen toegang kunnen krijgen tot de Diensten voor het Goedgekeurde Doel, bijv. uitval van internet, hardware, lokale netwerken en menselijke fouten; of
      2. voor het oplossen van eventuele vereiste acties of wijzigingen die het gevolg zijn van wijzigingen in een browser of besturingssysteem (inclusief de omgevingen die worden vermeld als ondersteunde omgevingen in de technische handleiding voor videogesprekken), die van invloed kunnen zijn op het gebruik van de services.
    12. Het gebruik van de Diensten vereist het gebruik van audiovisuele randapparatuur (monitoren, webcams, microfoons/luidsprekers of headsets) die geschikt zijn voor het beoogde doel. Onvoldoende randapparatuur kan een grote impact hebben op de mogelijkheid om met succes toegang te krijgen tot en gebruik te maken van de Services.
    13. Meer informatie over healthdirect Video Call vindt u op https://help.vcc.healthdirect.org.au/

3. Uw aanvaarding van deze gebruiksvoorwaarden

1. Deze gebruiksvoorwaarden zijn juridisch bindend voor u en ons. Door een deel van de Services te gebruiken, wordt u geacht deze Gebruiksvoorwaarden te accepteren die onze relatie met u met betrekking tot de Services regelen.
    2. We kunnen deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd wijzigen of wijzigen door een gewijzigde of gewijzigde versie op te nemen in de link "Gebruiksvoorwaarden" via healthdirect-videogesprek wanneer u toegang hebt tot healthdirect-videogesprek. U wordt geacht akkoord te gaan met een dergelijke wijziging of wijziging door Uw gebruik van de Services na de datum waarop de gewijzigde of gewijzigde Gebruiksvoorwaarden zijn geplaatst in de link "Gebruiksvoorwaarden".
    3. healthdirect Video Call wordt geleverd met behulp van technologie van onze partners. Om healthdirect Video Call te gebruiken, moet u mogelijk akkoord gaan met aanvullende "Servicevoorwaarden" die door die partners worden verstrekt. U stemt ermee in dat u verantwoordelijk bent voor het lezen en begrijpen van deze verdere voorwaarden, maar dat niets in die voorwaarden of enig ander document uw verplichtingen onder deze gebruiksvoorwaarden beperkt, die prevaleren in de mate van inconsistentie.

4. Beheerderstaken

1. Mogelijk wordt u door uw organisatie de rol van beheerder toegewezen. Waar dit het geval is, bevestigt u dat u alleen zult handelen zoals geautoriseerd door uw organisatie en dat uw organisatie verantwoordelijk is voor al uw acties als beheerder.
    2. Als beheerder bent u verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van al uw gebruikers voor de organisatie die u vertegenwoordigt, inclusief het verkrijgen van alle noodzakelijke toestemmingen, inclusief voor openbaarmaking onder clausule 2(j), het faciliteren, verstrekken, bewaken, beperken of verwijderen van toegang voor uw Gebruikers.
    3. Als beheerder moet u:
      1. ervoor zorgen dat al uw gebruikers binnen de organisatie op de hoogte zijn van en voldoen aan deze gebruiksvoorwaarden en eventuele aanvullende voorwaarden die door uw organisatie kunnen worden gespecificeerd;
      2. alleen accounthouders toegang geven tot Consumer Video Rooms die geautoriseerd zijn om namens uw organisatie gezondheidsdiensten te verlenen; en
      3. de toegang van accounthouders verwijderen wanneer ze niet langer gezondheidsdiensten verlenen namens uw organisatie.

5. Gebruik van de Diensten

1. Onder voorbehoud van deze gebruiksvoorwaarden, mag u toegang krijgen tot healthdirect-videogesprekken en deze gebruiken en healthdirect-videogespreksmateriaal weergeven (indien van toepassing) voor het goedgekeurde doel. Uw gebruik en weergave van healthdirect-videogesprek en healthdirect-videogesprekmateriaal moet in overeenstemming zijn met deze gebruiksvoorwaarden (zoals van tijd tot tijd kunnen worden gewijzigd).
    2. U heeft alleen toegang tot Consumer Video Rooms in de online wachtruimtes als u toestemming en autorisatie heeft gekregen van een beheerder.
    3. Er kunnen aanvullende gebruiksvoorwaarden voor u gelden met betrekking tot de diensten die via healthdirect Video Call door derden worden geleverd. Als u besluit deze services te gebruiken, bent u verantwoordelijk voor het lezen en begrijpen van de voorwaarden die aan deze services zijn gekoppeld.
    1. healthdirect Video Call en al het healthdirect Video Call Materiaal en inhoud beschikbaar via de Services, inclusief (maar niet beperkt tot) tekst, afbeeldingen, branding, handelsmerken, informatie, architectuur en codering (inclusief eventuele auteursrechten daarop) is eigendom van Ons of in licentie gegeven aan Ons .
    2. U mag toegang krijgen tot de Services waar deze aan U beschikbaar zijn gesteld en zoals toegestaan door deze Gebruiksvoorwaarden, maar mag niet, behoudens gebruik voor privé-studie, onderzoek, kritiek of beoordeling zoals toegestaan onder de Copyright Act 1968 (Cth), de Diensten geheel of gedeeltelijk wijzigen, publiceren, verzenden, distribueren, deelnemen aan de overdracht of verkoop, afgeleide werken creëren of op enigerlei wijze exploiteren zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het materiaal.
    3. De Services kunnen handelsmerken bevatten die eigendom zijn van ons en van derden. U mag op geen enkele manier handelsmerken weergeven of gebruiken die voorkomen in healthdirect-videogesprekken of healthdirect-videogesprekkenmateriaal zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het handelsmerk.
    4. Afhankelijk van uw naleving van deze gebruiksvoorwaarden, verlenen wij u een niet-exclusieve, niet-overdraagbare, niet-sublicentieerbare, herroepbare licentie om healthdirect-videogesprek en het healthdirect-videogesprekmateriaal te gebruiken om uw eigen of uw Gebruik door gebruikers van healthdirect-videogesprekken zoals toegestaan door deze gebruiksvoorwaarden.
    5. Niets in deze gebruiksvoorwaarden wordt geacht u enig recht, titel of belang in healthdirect video-oproep en healthdirect-video-oproepmateriaal te verlenen.
    6. Je moet niet:
      1. installeren, implementeren, kopiëren, wijzigen, weergeven, wijzigen of gebruiken van de Services anders dan toegestaan onder deze Gebruiksvoorwaarden, of toegang tot de Services mogelijk maken of toestaan aan andere mensen om toegang te krijgen tot en te gebruiken op hun of andere sites van derden, tenzij dit door ons is geautoriseerd, hetzij rechtstreeks, hetzij via de Organisatie;
      2. enig onderdeel van de Diensten wijzigen of creëren van enig afgeleid werk of het op enigerlei wijze commercialiseren (inclusief bijvoorbeeld verkopen, verhuren, verhandelen of leasen);
      3. herschikken of reorganiseren van healthdirect videogesprek of healthdirect videogesprekmateriaal voor uw website, dat niet voor dit doel is goedgekeurd;
      4. het wijzigen, aanpassen, herdistribueren, demonteren, decompileren, reverse-engineeren of proberen te ontdekken van broncode of andere gegevens in healthdirect Video Call waartoe we geen toegang verlenen;
      5. distribueren, publiceren of toegang verlenen tot of linken naar healthdirect videogesprek vanaf een niet-geautoriseerde locatie of bron, behalve wanneer u een gastlink of "slechts één" login hebt verstrekt aan een derde partij die deelneemt aan een healthdirect videogesprek;
      6. gezondheidsdirect videogesprek gebruiken, kopiëren, distribueren of wijzigen in een servicebureau of time-sharing-bedrijf;
      7. enig onderdeel van healthdirect Video Call combineren met andere software, of software of apparaat distribueren waarin een onderdeel van healthdirect Video Call is verwerkt;
      8. vertegenwoordigen, communiceren of de indruk wekken dat we goedkeuren, onderschrijven, aanbevelen of op enigerlei wijze verbonden zijn met u (inclusief uw gerelateerde instanties, bedrijven, personeel of uw gebruikers), uw website of een van uw goederen of diensten anders dan zoals wij schriftelijk hebben goedgekeurd; of
      9. op Uw Website of via Uw gebruik van de Services healthdirect Video Call materiaal opnemen dat wij beschouwen als discriminerend, onwettig, beledigend, kwaadaardig, beledigend, lasterlijk, pornografisch, obsceen, bedreigend, intimiderend of anderszins ongepast, zoals bepaald naar ons eigen goeddunken .

7. Beëindiging

1. We behouden ons het recht voor om deze Gebruiksvoorwaarden en de Diensten op elk moment te beëindigen.
    2. U erkent en stemt ermee in dat we naar eigen goeddunken de licentie kunnen beëindigen die is verleend onder sectie 5(a) en u de verbinding kunnen verbreken met of uw gebruik van de Services kunnen beperken als we van mening zijn dat:
      1. de Diensten door U worden gebruikt voor een ander doel dan toegestaan onder deze Gebruiksvoorwaarden; of
      2. het healthdirect Video Call Management Platform wordt gebruikt op elke website die geen eigendom is van of wordt beheerd door U of Uw Organisatie of die niet is geautoriseerd voor gebruik in combinatie met healthdirect Video Call, zelfs als u het gebruik niet hebt veroorzaakt of geautoriseerd.

8. Disclaimers

1. We bieden alleen toegang tot de Services en nemen geen verantwoordelijkheid voor gezondheids- of andere services die worden geleverd door het gebruik van de Services. We mogen de diensten die worden geleverd via healthdirect Video Call niet controleren of controleren. We onderschrijven, ondersteunen, vertegenwoordigen of garanderen niet de volledigheid, waarheidsgetrouwheid, nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van informatie of diensten die door derden worden geleverd via het healthdirect-videogesprek of onderschrijven geen meningen die worden geuit via het healthdirect-videogesprek. U blijft als enige aansprakelijk en verantwoordelijk voor alle medische, gezondheids- of andere adviezen die worden verstrekt via het healthdirect Videogesprek.
    2. De Diensten worden geleverd op een "as is" en "as available" basis. Voor zover maximaal toegestaan door de wet, wijzen we alle garanties af, expliciet, impliciet of wettelijk, die kunnen worden uitgedrukt of geïmpliceerd door de wet met betrekking tot de Services, inclusief garanties van nauwkeurigheid, verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel of niet-inbreuk. We wijzen verder alle garanties af met betrekking tot de veiligheid, betrouwbaarheid, tijdigheid, beschikbaarheid en prestaties van de Services. U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u als enige verantwoordelijk bent voor eventuele schade aan een computersysteem of verlies van gegevens als gevolg van het gebruik van de Services.
    3. We geven geen verklaring of garantie (expliciet of impliciet) met betrekking tot de actualiteit, volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid, beschikbaarheid of relevantie van enige informatie die door ons aan u wordt verstrekt met betrekking tot of als onderdeel van de Services. U dient uw eigen oordeel te vellen met betrekking tot Uw gebruik van de Diensten en U dient zorgvuldig de actualiteit, volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid, beschikbaarheid of relevantie van de beschikbare informatie te evalueren.
    4. Zonder beperking tot sectie 8(c), geven we geen garantie met betrekking tot het eigendom, voortzetting, geschiktheid of geschiktheid voor gebruik van intellectueel eigendom van derden dat in de Services wordt gebruikt.
    5. We garanderen niet dat u continue en ononderbroken toegang zult hebben tot healthdirect Video Call of dat de Services zullen voldoen aan bepaalde serviceniveaus of prestatiespecificaties.
    6. We garanderen niet dat de Services vrij zijn van enige vorm van schadelijke geheime code, virussen of andere verontreinigingen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige interferentie met of schade aan uw computersystemen, infrastructuur, software of gegevens die optreden in verband met de Diensten.
    7. De Diensten kunnen links naar andere websites bevatten. U erkent en gaat ermee akkoord dat wij geen verantwoordelijkheid hebben voor de inhoud of beschikbaarheid van de gelinkte websites en dat we geen enkele organisatie, vereniging of entiteit waarnaar wordt verwezen of waarnaar wordt verwezen vanuit het healthdirect-videogesprek specifiek onderschrijven.
    8. U erkent dat uw gebruik van de Services geheel naar eigen goeddunken en op eigen risico is en, voor zover maximaal toegestaan door de wet, sluiten wij uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid uit voor enig verlies, schade, uitgaven en kosten die u oploopt bij toegang tot en gebruik van de Services, inclusief maar niet beperkt tot:
      1. gebruik van de Diensten voor een doel waarvoor het niet bedoeld is;
      2. alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit het door u aanbieden van gedeconcentreerde lokale opnamen aan consumenten, inclusief het niet naleven door u van de toepasselijke privacywetgeving met betrekking tot dergelijke DLR's;
      3. het onvermogen om consistente, betrouwbare en ononderbroken toegang tot de Services te verkrijgen;
      4. schade aan of interferentie met hardware, software, apparatuur of apparaat dat is geïnstalleerd op of wordt gebruikt in verband met uw gebruik van en toegang tot de Services, of uw internetgegevens die ontstaan in verband met uw gebruik van healthdirect Video Call, de inhoud ervan of enige gekoppelde website; en
      5. eventuele fouten, weglatingen of onnauwkeurigheden in de Diensten.

9. Toepasselijk recht

Uw gebruik van de Services en elk geschil dat voortvloeit uit uw gebruik van de Services, is onderworpen aan de wetten van New South Wales