Voer een pre-call-test uit

Welke platformrol voor videogesprekken heb ik nodig: Alle bellers en ingelogde gebruikers

Wanneer u Videogesprek voor de eerste keer gebruikt, of als er wijzigingen zijn aan uw apparaat of netwerk, kunt u een snelle precall-test uitvoeren om een succesvol videogesprek te garanderen. Deze test omvat het controleren van de instellingen van uw lokale apparaat, zoals uw camera, microfoon, browser en luidsprekers, evenals het testen van uw internetbandbreedte en connectiviteit met video-oproepservers.

Klik op een kopje hieronder voor gedetailleerde informatie en instructies.

Toegang tot de pre-call-test

De pre-call-test is toegankelijk via: https://vcc.healthdirect.org.au/precall

Voor gebruikers die zijn aangemeld bij het videogesprekplatform De knop Testoproep is toegankelijk via het paneel Instellingen wachtruimte aan de rechterkant van het dashboard van de wachtruimte.

Voor bellers en gasten De link Precall Test is toegankelijk vanaf de pagina Video-oproep instellen voordat u op de knop Video-oproep starten klikt.

Dit is de pagina die bellers binnenkomen zodra ze op de klinieklink klikken die aan hen is verstrekt met hun afspraakinformatie.

De pre-call-test uitvoeren - wat kunt u verwachten?

De video-oproeptest voert 6 controles uit:

• Camera
    • Microfoon
    • Verbinding
    • Netwerk
    • Bandbreedte
    • Netwerk vertraging

Klik op Test starten om de test te starten.

De hele test duurt minder dan 1 minuut.

U ziet een voortgangsbalk van de lopende test.
    Mogelijk wordt u gevraagd of Healthdirect uw microfoon en camera mag gebruiken. Klik op Toestaan om verder te gaan.

De resultaten van de pre-call-test

Zodra de test is voltooid, laat uw resultaat u weten of er problemen zijn met de apparatuur van uw apparaat of de netwerkmogelijkheden om een videogesprek te voeren.
    Als er geen problemen zijn, ziet u dit resultaat.

Als er problemen met uw apparatuur of internetverbinding worden gedetecteerd, ziet u de informatie op uw scherm.

Als uw internetkwaliteit of bandbreedtesnelheid slecht is, ziet u het scherm in het voorbeeld aan de rechterkant, met een link naar onze helppagina voor dit probleem .

Als u problemen ondervindt waardoor u niet kunt bellen, ziet u de problemen die op uw scherm worden beschreven, evenals links naar informatie over hoe u het specifieke probleem kunt oplossen. Zie de voorbeelden aan de rechterkant.

Deze problemen zijn onder meer:

• Microfoondetectie en functionaliteit
    • Cameradetectie en functionaliteit
    • Verbindingsproblemen - ofwel verbinding maken met onze service of met andere deelnemers

Let op : u ziet alleen informatie over mogelijke problemen als deze van toepassing zijn op uw apparaat of verbinding. Als er bijvoorbeeld een probleem is met het detecteren van alleen uw microfoon, is dat het enige ondersteuningsgedeelte dat u ziet.

Wat moet ik doen als een van mijn tests mislukt?

Als de testresultaten wijzen op problemen met uw huidige installatie, raadpleegt u het onderwerp Problemen met de pre-call-test voor videogesprekken oplossen .