Oproepscherm vergaderruimte

Voor alle gebruikers van videogesprekken in vergaderruimten

Nadat u een videogesprekvergadering hebt opgezet en indien nodig gasten hebt uitgenodigd, kunt u de aangewezen vergaderruimte betreden en daar de andere deelnemers ontmoeten. Onthoud dat als u deelnemers als gasten heeft uitgenodigd, u ze moet binnenlaten omdat ze in een wachtrij worden geplaatst. Het gespreksscherm van de vergaderruimte is vergelijkbaar met het scherm waarop u uw videoconsulten voert, maar er zijn een paar verschillen om op te merken.

Let op: je kunt maximaal 6 deelnemers aan een videogesprek hebben.

Het gespreksscherm van de vergaderruimte heeft dezelfde functionaliteit als het consultatiescherm (toegankelijk wanneer u deelneemt aan een gesprek vanuit een wachtruimte), inclusief de C all Manager en Apps & Tools.
    Klik op het C all Manager -pictogram rechtsonder om de lade van de callmanager te openen. Vanaf hier kunt u gasten in de vergadering accepteren als ze wachten onder Wachten om deel te nemen.
    U kunt ook nieuwe deelnemers uitnodigen voor de vergadering en desgewenst de link kopiëren. Let op: De gespreksmanager vergaderruimte heeft andere opties dan de overlegschermversie.