Problemen oplossen: browserproblemen tijdens de eerste keer inloggen

Tips voor het oplossen van browserproblemen bij de eerste keer aanmelden en registreren.

1. Als u zich niet kunt aanmelden, probeert u het vanuit een andere browser. Raadpleeg onze pagina met vereisten voor webbrowsers voor informatie over ondersteunde browsers voor verschillende besturingssystemen en apparaten.

Let op: Sommige gezondheidsdiensten hebben Internet Explorer nog steeds als hun standaard webbrowser. Deze browser wordt niet ondersteund en zal niet goed werken. Als Video-oproep wordt geopend in Verkenner, kopieer dan de link en plak deze in een ondersteunde browser.

2. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan de cache te wissen en cookies opnieuw in te stellen:

IN CHROME - Bestaande cookies wissen of verwijderen en cookies uitschakelen

• Ga naar het Chrome-menupictogram en klik op 'Instellingen'
    • Klik onderaan op "Geavanceerde instellingen weergeven"
    • Klik in het gedeelte 'Privacy' op de knop 'Instellingen voor inhoud'
    • Klik in het gedeelte "Cookies" op "Alle cookies en sitegegevens"
    • Om alle cookies te verwijderen, klikt u op de knop "Alles verwijderen"

IN SAFARI – Bestaande cookies wissen of verwijderen

• Klik op het Safari-menu
    • Selecteer Lege cache
    • Klik op Leeg

3. Als het bovenstaande niet werkt, schakel dan over naar een ander netwerk. Zit je bijvoorbeeld op wifi , schakel dan over naar 4G en probeer het opnieuw.

4. Als stappen 1 - 3 niet werken, probeer dan naar een incognitotabblad in de browser te gaan:

Privé browsen gebruiken op iPhone en iPad

• Start Safari vanaf uw startscherm
    • Tik op de knop pagina's weergeven rechtsonder in uw scherm
    • Tik op Privé in de linkerbenedenhoek
    • Tik op gereed rechtsonder in uw scherm in de prompt die verschijnt om te bevestigen dat u zich in de privénavigatiemodus bevindt

De eenvoudigste manier om een incognitovenster te openen is met de sneltoetscombinatie Ctrl-Shift-N ( Windows ).

Privé browsen gebruiken met Chrome op een Android-telefoon of -tablet

• Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet
    • Tik rechts van de adresbalk op Meer
    • Nieuw incognitotabblad
    • Er verschijnt een nieuw venster. Controleer linksboven op het incognitopictogram

5. Neem contact op met het ondersteuningsteam voor videogesprekken als u nog steeds problemen ondervindt.