Kennisquizzen voor videogesprekken

Test je kennis van videogesprekken door een korte quiz te doen

Zodra gebruikers van videogesprekken vertrouwd zijn met onze service, hetzij door training of het bekijken van een korte video, kunnen ze hun kennis testen door een van onze korte videogesprekquizzen te doen. Dit consolideert de training en vergroot het vertrouwen van de gebruikers in het gebruik van de service, omdat ze weten dat ze over de informatie beschikken die ze nodig hebben om patiënten en klanten via videogesprekken te consulteren.

Klik op het quiztype hieronder om je kennis te testen.

Quiz voor zorgverleners

Deze quiz behandelt onderwerpen die relevant zijn voor teamleden die hun Video Call-account gaan opzetten, inloggen en deelnemen aan gesprekken met patiënten/klanten.

Doe de quiz

Verwijderen

Quiz organisatie/kliniekbeheerder

Deze quiz behandelt enkele van de essentiële processen en taken die door organisatie- en kliniekbeheerders kunnen worden uitgevoerd. Dit omvat het toevoegen van teamleden aan klinieken, het verzenden van de klinieklink naar patiënten en het configureren van de wachtruimte van de kliniek.

Doe de quiz

Verwijderen

Algemene quiz voor videogesprekken

Deze quiz behandelt algemene delen van de video-oproepservice en is bedoeld voor alle gebruikers van onze service.

Doe de quiz