Video's om te delen of in te sluiten op uw website

Deze trainings- en informatievideo's kunt u bekijken via een link of insluiten op uw website

Let op: we zijn bezig met het bijwerken van een aantal van de onderstaande video's sinds de recente herinrichting van de wachtruimte en het oproepscherm van onze kliniek. Sommige van de kortere video's hieronder tonen de eerdere ontwerpen, dus je zult merken dat het er nu heel anders uitziet. We werken deze video's bij en de beschreven workflow en functionaliteit blijven hetzelfde.

Video: Videogesprek gebruiken voor patiënten

Deel deze video met uw patiënten om hen te begeleiden bij het starten van een videogesprek met uw dienst op het moment van hun afspraak.

Videolink: https://bcove.video/3cZQnLm

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:

<div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6164146062001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Video: Videogesprek gebruiken voor zorgprofessionals

Hoe Healthdirect Video Call te gebruiken voor zorgprofessionals. Houd er rekening mee dat de ingesloten versie hieronder niet kan worden gedownload. Hier is zowel de link naar de video om deze te delen met andere serviceproviders als een insluitcode om in een webpagina (bijv. intranet) in te sluiten:

Videolink: https://bcove.video/2MQoaxa

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:

<div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6070263964001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Videogesprek introduceren in uw huisartsenpraktijk

Deze video is voor huisartsenpraktijken met informatie over onze dienstverlening. Het bevat interviewbeelden van een huisarts die videogesprek gebruikt en een PHN Digital Health Coordinator.

Video link: https://bcove.video/3neLzqT

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:
    <div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6209238098001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Hoe Video Call kan worden geïntegreerd met uw huisartsenpraktijk

Deze video bevat een huisarts die videogesprek heeft geïntegreerd in hun praktijkworkflow.

Videolink: https://bcove.video/2GRIqh6

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:
    <div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6209232197001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Rol en functies van organisatiebeheer

Deze video is voor organisatiebeheerders en leidt u door de configuratie op organisatieniveau en een overzicht van rapporten.

Videolink: h ttps://bcove.video/3aQ70vb

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:

<div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6234794699001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Essentiële configuratie voor ziekenhuisbeheer

Deze video is bedoeld voor kliniekbeheerders en neemt u mee door de belangrijkste configuratietaken die nodig zijn om u voor te bereiden op het aanbieden van videoconsulten aan uw patiënten/cliënten.

Videolink: https://bcove.video/2C3upuv

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:
    <div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6178644591001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Configuratie van toestemming in de wachtruimte van Healthdirect

Deze video is bedoeld voor kliniek- en organisatiebeheerders en laat zien hoe u de belangrijke kliniekinformatie configureert die bellers zien wanneer ze een videogesprek starten.

Videolink: https://bcove.video/391J2Lm

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:
    <div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6220507153001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Automatische berichten configureren voor wachtende bellers

In deze video wordt uitgelegd hoe u geautomatiseerde berichten kunt maken die na een bepaalde tijd naar wachtende patiënten worden verzonden.

Videolink: https://bcove.video/3nt0yx0

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:

<div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6221145707001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Audio-aankondigingen configureren voor wachtende bellers

In deze video wordt uitgelegd hoe u audio-aankondigingen configureert die naar wachtende patiënten worden verzonden nadat een ingestelde tijd is verstreken. Houd er rekening mee dat de aankondigingen moeten worden opgenomen voordat ze worden geconfigureerd in Video-oproep.

Videolink: https://bcove.video/3qAE0fJ

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:

<div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6224323819001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Voeg een enquête toe voor uw kliniek

In deze video wordt uitgelegd hoe u een enquête voor uw kliniek kunt toevoegen om feedback te krijgen van patiënten en/of clinici over hun ervaring met het gebruik van videogesprekken.

Video link: https://bcove.video/2RVInCN

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:

<div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6194026937001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>

Hoe u uw wachtwoord kunt resetten

In deze video wordt uitgelegd hoe u uw wachtwoord voor videogesprekken opnieuw instelt. Hier is zowel de link naar de video om deze te delen met andere serviceproviders als een insluitcode om in een webpagina (bijvoorbeeld intranet) in te sluiten.

Videolink: https://bcove.video/331LRYN

Video-insluitcode om in te sluiten in een websitepagina:

<div style="position: relative; display: block; max-width: 100%;"><div style="padding-top: 56.25%;"><iframe src="https://players.brightcove.net /1922092292001/default_default/index.html?videoId=6066375295001" allowfullscreen="" allow="encrypted-media" style="position: absolute; top: 0px; right: 0px; bottom: 0px; left: 0px; width: 100 %; hoogte: 100%;"></iframe></div></div>