Wachtruimte dashboard

Wie kan dit zien - alle houders van een videogesprekaccount met toegang tot de wachtruimte

In uw wachtruimte -dashboard ziet u uw patiënten wachten op of deelnemen aan een videoconsult met uw dienst. U ziet informatie zoals hun naam en telefoonnummer, evenals alle andere informatie die uw kliniekbeheerder configureert.

Voorbeeld kliniek wachtruimte dashboard:

Hoe u door de elementen van uw wachtruimtedashboard navigeert

Het dashboard van de wachtruimte van de kliniek bevat verschillende elementen, waaronder informatie over de beller en instellingen voor de wachtruimte. Klik op de kopjes hieronder om gedetailleerde informatie te zien.

Alle bellers: status, informatie, activiteit, deelnemen aan een gesprek en een gesprek beëindigen

In uw wachtruimte -dashboard ziet u uw patiënten wachten op of deelnemen aan een videoconsult met uw dienst.
    Wanneer u voor het eerst in uw Wachtruimte-dashboard aankomt, ziet u of er huidige bellers in de wachtruimte zijn.
    Het bovenste voorbeeld rechts toont een kliniek zonder huidige belleractiviteit. Het onderste voorbeeld toont 3 wachtende bellers in de wachtruimte van de kliniek.

Alle bellers in de wachtruimte hebben een eigen lijn met alle benodigde informatie die ze hebben ingevoerd .
    Hun status is een van de volgende:
    • Wachten (oranje, verandert in donkerder oranje als u langer dan 30 minuten wacht).
    • Gezien worden (groen)
    • In de wacht (rood)

Voor elke beller krijgt u toegang tot meer informatie over deelnemers, belactiviteit en eventuele extra invoervelden voor patiënten die door de kliniek worden vereist. Om deze informatie te zien, klikt u op de drie stippen rechts van de beller.

Let op: elk aangemeld teamlid/beheerder van uw kliniek heeft toegang tot deze informatie.
    Informeer
    Totom een melding te sturen naar een wachtende patiënt voordat u begint met een videogesprek - bijvoorbeeld om een patiënt te laten weten dat de kliniek te laat is - u kunt de meldingsfunctie gebruiken.
    Om toegang te krijgen tot deze functie, klikt u op de drie stippen rechts van de informatie van die beller en selecteert u Melden .
    • Als er al meldingen naar deze beller zijn verzonden, ziet u een nummer naast Melden. U ziet dit nummer ook op het dashboard van de kliniek in een kleine blauwe cirkel rechtsboven tussen de 3 stippen.
    • Typ een aangepaste melding aan de beller in het dialoogvenster en klik op verzenden.
    • De patiënt ontvangt uw melding op zijn scherm terwijl hij wacht om gezien te worden.

Deelnemen aan een gesprek
    Zoek uw volgende patiënt/klant en klik eenvoudig op de knop Aanmelden om het consult te starten.

Indien geconfigureerd in uw kliniek, verschijnt er een pop-upbevestigingsvenster waarin wordt aangegeven met wie u op het punt staat deel te nemen aan het gesprek. Een host is een dienstverlener met een account en een gast is een patiënt/cliënt. Als de naam die verschijnt niet is met wie u van plan was deel te nemen aan het gesprek, kunt u op Annuleren klikken en deelnemen aan het juiste gesprek.
    Als het bevestigingsvenster niet is geconfigureerd in uw kliniek en u op Deelnemen klikt, begint uw videoconsult zonder bevestiging.
    Deelnemers
    Om deelnemers aan een gesprek te bekijken, klikt u op de drie stippen rechts van de bellerkaart en selecteert u Deelnemers .
    Vouw de informatie van een deelnemer uit door op de pijl rechts van de naam van de deelnemer te klikken.
    Hier ziet u:
    • camera
    • microfoon
    • browser,
    • apparaat, en
    • bandbreedte informatie

U kunt de beller ook hier de verbinding verbreken, indien van toepassing.

Als een beller wacht om gezien te worden of in de wacht staat, is hij de enige deelnemer aan het gesprek.
    Werkzaamheid
    Om de oproepactiviteit voor een bepaalde oproep te bekijken, klikt u op de drie stippen rechts van die beller en selecteert u Activiteit .

Hier ziet u een activiteitenlogboek voor een bepaald gesprek. Dit omvat alle informatie die uw kliniek aan bellers heeft gevraagd om te verstrekken wanneer ze het gesprek beginnen (bijvoorbeeld medisch nummer of geboortedatum). Deze velden worden geconfigureerd in de Patiëntinvoervelden in het configuratiegedeelte van de kliniek van het platform.
    Ophangen
    Klik op Gesprek beëindigen om een lopend gesprek te beëindigen of indien nodig een gesprek voor een wachtende of in de wacht staande beller te beëindigen.

Een bevestigingsscherm toont de deelnemer(s) van wie de verbinding met het gesprek wordt verbroken en geeft een kans om te bevestigen dat dit de actie is die u wilt uitvoeren.

Let op: Gesprekken worden meestal beëindigd door de clinicus in het videogesprek met een patiënt/cliënt vanuit het belscherm . Het beëindigen van een gesprek vanuit het wachtruimtedashboard is optioneel en beschikbaar indien nodig.

Zoeken, aanpassen, sorteren en filteren

Het nieuwe ontwerp van de wachtruimte omvat nieuwe functionaliteit voor het aanpassen van de weergave van de wachtruimte, inclusief zoeken naar bellers, het aanpassen van uw dashboardweergave, sorteren en filteren op status.

Zoeken:

Als u een woord of nummer intypt, worden alle bellerkaarten weergegeven die het ingetypte trefwoord of nummer bevatten.
    Dit kan helpen bij het lokaliseren van bellers in drukke klinieken met veel wachtende, geziene en in de wacht staande mensen.
    Wanneer zoeken sommige bellers heeft uitgefilterd, wordt u gewaarschuwd in de grijze balk onder de zoekresultaten.

Verwijder de tekst of het nummer dat u in het zoekvak hebt ingevoerd om alle bellers te zien.

Maatwerk:

Accounthouders kunnen hun standaardweergave van de wachtruimte aanpassen door beschikbare opties voor patiëntinvoervelden te selecteren. De standaardweergave wordt geconfigureerd door een kliniekbeheerder en alle informatie over het invoeren van de beller kan ook worden gevonden in Oproepactiviteit door op de 3 balken rechts van de bellerkaart te klikken. Als u wilt bewerken welke kolommen u in de dashboardweergave voor alle bellers ziet, volgt u deze stappen:
    Uw kliniekbeheerder zal de standaardkolommen instellen die u voor elke beller op wachtgebiedniveau ziet.
    In dit voorbeeld kunnen we de naam van de beller, deelnemers, telefoonnummer, medisch nummer en geboortedatum zien, die allemaal zijn ingesteld als de standaardkolommen die teamleden zullen zien wanneer ze zich aanmelden.

Klik op het penpictogram om desgewenst de standaardweergave voor uw account te bewerken. Deze bewerkingsfunctie is optioneel en biedt u flexibiliteit met betrekking tot de weergave van de wachtruimte van de kliniek die u verkiest,
    Alle patiëntinvoervelden die niet zijn ingesteld in de standaardweergave, worden weergegeven en u kunt selecteren welke kolommen u wilt zien in de bellerskaarten op het kliniekdashboard.
    In dit voorbeeld hebben we de geboortedatum gedeselecteerd omdat we die kolom niet meer willen zien. Dit kan helpen als de weergave veel kolommen heeft geselecteerd en vol is.
    Klik op Opslaan om die wijziging in uw weergave op te slaan.

In dit voorbeeld zien we de geboortedatum niet meer in de bellerkaarten omdat we die kolom hebben gedeselecteerd.
    Onthoud dat alle patiëntinvoervelden ook kunnen worden bekeken door op de 3 stippen rechts van de bellerkaart te klikken en Oproepactiviteit te selecteren - zodat u kunt beslissen welke velden u als kolom wilt zien en welke u graag wilt bekijken Bel activiteit.

Let op: u kunt de kolomweergave op elk moment wijzigen.

Sorteren:

Bellers kunnen worden gesorteerd door op de pijl naast de kolommen in uw wachtruimteweergave te klikken. Alle kolommen hebben een sorteeroptie en dit kan u helpen snel en gemakkelijk te vinden wat u nodig heeft, zelfs in een drukke wachtruimte van een kliniek. U kunt bijvoorbeeld sorteren op:
    Toestand Sorteert op de duur dat de oproep actief is geweest
    Naam beller De naam van de beller wordt in alfabetische volgorde gesorteerd. Hier is een voorbeeld:
    Deelnemers Sorteert bellers op het aantal deelnemers aan het gesprek
    Telefoonnummer Sorteert op nummer

Filteren:

U kunt filteren op statustype om u te helpen bij het navigeren door de lijst met bellers in de wachtruimte.
    Wanneer u zich aanmeldt, ziet u alle bellers die wachten, gezien worden of in de wacht staan in de wachtruimte van de kliniek.

Klik op de knop Filters naast de zoekbalk om te filteren op status en selecteer de gewenste optie(s). In de vervolgkeuzelijst ziet u filteropties, met verbeterde functionaliteit om te filteren op wachten, wachten en gezien worden.
    Om een status volledig uit te filteren , klikt u op de X in de gewenste statusknop onder de zoekbalk. Hiermee worden alle bellers met die status eruit gefilterd.

Filters kunnen worden gereset door op de knop Filters resetten te klikken.
    Als je een duur toevoegt aan een filter, zie je dit terug in de relevante statusknop onder de zoekbalk.

In dit voorbeeld toont het filter alle bellers in de wachtstatus die al meer dan 5 minuten wachten, zoals aangegeven in het gemarkeerde statusvak.
    In dit voorbeeld hebben we alle bellers met de status Gezien worden uitgefilterd door op de x in het vak Gezien te worden te klikken en deze uit het zicht te verwijderen (zoals weergegeven in rood gemarkeerd).

Een grijs vak onder de bellerkaarten waarschuwt u als bellers momenteel worden uitgefilterd. Filters kunnen worden gereset door op de vervolgkeuzelijst Filters te klikken en vervolgens op Filters resetten te klikken.

Let op: eventuele filters die u toepast, zijn alleen voor uw account. Ze hebben geen invloed op het zicht van andere teamleden. De toegepaste filters blijven niet behouden als u zich afmeldt.
    Verwijderen

RHS-kolom inclusief instellingen voor wachtruimte

De kolom aan de rechterkant van de wachtruimte van de kliniek bevat de Precall-test en de instellingen voor de wachtruimte, waar u belangrijke informatie over de kliniek vindt.

Let op: De RHS-kolom kan aan het zicht worden onttrokken en worden getoond zoals vereist voor uw account, zoals hieronder weergegeven.
    Toon/verberg RHS-kolom
    Indien verborgen, is er meer ruimte om de bellerinformatie te zien in de middelste kolom van de wachtruimte, wat handig is voor kleinere schermen.

In het eerste voorbeeld aan de rechterkant wordt de RHS-kolom weergegeven en hebt u toegang tot Precall Test en alle instellingen voor de wachtruimte . U kunt de knop Kolom verbergen zien.

In het tweede voorbeeld is de RHS-kolom verborgen en als u op Kolom weergeven klikt, komt deze weer in beeld.
    Onthoud dat de knop Uitnodigen altijd rechtsboven zichtbaar is en snelle toegang biedt tot de sms- of e- mailfunctie om patiënten/cliënten uit te nodigen in de wachtruimte voor hun afspraak.

Precall-test
    U kunt een precall-test uitvoeren die uw netwerk en apparatuur test.
    U kunt dit doen wanneer u Videogesprek voor het eerst gaat gebruiken en u hoeft alleen nog een test te doen als u problemen ondervindt of als u van apparaat of modem verandert.
    Deel de link naar uw wachtruimte -
    Dit is de link die uw patiënten/cliënten nodig hebben om in uw wachtruimte te komen.
    U kunt de link naar de kliniek kopiëren en bijvoorbeeld in een e-mail of een patiëntenfolder plakken.
    U kunt ook een uitnodiging naar de wachtruimte sturen via e-mail of sms, zoals hieronder beschreven.
    Stuur een e-mail of sms-uitnodiging naar uw wachtruimte. Klik op SMS of E-mail onder Deel de link naar uw wachtruimte en er wordt een dialoogvenster geopend. Selecteer ofwel E-mail verzenden of SMS verzenden bovenaan, typ de vereiste gegevens in en klik op ofwel E-mail verzenden of SMS verzenden rechtsonder (blauwe knop) om de uitnodiging te verzenden.
    Let op: het uitnodigingsbericht is standaardtekst en kan worden bewerkt voordat u de uitnodiging verzendt.

De e-mail of sms die de uitgenodigde persoon ontvangt, bevat een link om een oproep te starten in de gewenste wachtruimte.
    Let op: de knop Uitnodigen rechtsboven in de wachtruimte van de kliniek biedt snelle toegang tot de uitnodigingsbox via sms of e-mail . Dit is te allen tijde zichtbaar, ook als de RHS-kolom aan het zicht is onttrokken.
    Waarschuwingen
    Waarschuwingen kunnen worden ingesteld onder Uw instellingen.
    U kunt aanpassen hoe en wanneer u op de hoogte wordt gebracht van nieuwe bellers in de kliniek via sms, e-mail en desktopwaarschuwingen. Om deze te configureren, klikt u op de pijl-omlaag naast elke optie. Lees verder:
    Stapsgewijze instructies voor het instellen en ontvangen van waarschuwingen in de wachtruimte

Let op: het instellen van waarschuwingen is een optionele functie die al dan niet bij uw workflow past.
    Wachtruimte-uren (uitvouwen en samenvouwen van dit gedeelte door op de pijl te klikken)
    U kunt de openingstijden van de wachtruimte van de kliniek bekijken. U kunt de uren hier niet bewerken - ga naar Configureer uw kliniekwachtruimte om dit te doen als u een kliniekbeheerder bent.
    Ondersteuning - dit toont alle ondersteuningscontacten voor de kliniek en, indien toegevoegd op organisatieniveau, de organisatie. Dit is alleen informatie, als u de ondersteuningscontacten wilt bewerken, gaat u naar het gedeelte Configureren van de kliniek.
    Microfoon en camera - in dit gedeelte kunt u snel de standaardoproepinstellingen van de kliniek configureren (oproepen worden samengevoegd met de camera aan/uit, met de microfoon aan/uit).

Naam kliniek en LHS-menu

Bovenaan de Wachtruimte ziet u de naam van de organisatie en de naam van de kliniek.

Als u op de vervolgkeuzepijl naast de naam van de kliniek klikt, ziet u alle andere klinieken waartoe u als teamlid toegang hebt en kunt u deze selecteren om naar een andere wachtruimte van de kliniek te gaan.
    Als u op de vervolgkeuzepijl naast de naam van de kliniek klikt, ziet u alle andere klinieken waartoe u toegang hebt en kunt u een van deze kiezen om naar een andere wachtruimte van de kliniek te navigeren.
    De LHS van het dashboard toont de verschillende menu-items, afhankelijk van uw rol in de kliniek.

Als u een kliniekbeheerder bent, ziet u hier de knoppen Configureren, Apps en Rapporten. Teamleden (serviceproviders) hebben geen toegang tot deze functies.

Let op: door op het menupictogram (hamburger) linksboven te klikken, worden de namen van deze menu-items verborgen en blijven de pictogrammen zichtbaar voor gebruiksgemak en reactievermogen van mobiele apparaten.