Vereisten voor webbrowser

Zorg ervoor dat u een ondersteunde browser gebruikt om de beste ervaring te krijgen

Gebruik een recente versie van de volgende beveiligde webbrowsers om Video Call te gebruiken. Er zijn regelmatig updates beschikbaar voor deze browsers waardoor ze veilig en optimaal blijven werken:

• Google Chrome

Windows, MacOS, Android, iOS 14.3+

• Apple Safari

MacOS, iOS

Let op: MacOS is geoptimaliseerd met de Chrome-browser in Video Call.

• Mozilla Firefox
    Windows, MacOS, Android, iOS 14.3+
    • Microsoft Edge
    Windows, MacOS, Android, iOS 14.3+

Video-oproep raadt altijd aan om de nieuwste versie van de hierboven weergegeven ondersteunde browsers te gebruiken voor een optimale video-oproepervaring.

Let op: voor degenen die de Samsung-internetbrowser gebruiken, is het mogelijk dat u een videogesprek niet kunt voltooien. Hoewel Samsung internet is gebouwd op de Chromium-engine, zijn er minder regelmatige updates voor deze browser , wat kan leiden tot problemen bij het proberen verbinding te maken. Zorg ervoor dat als u uw Samsung-internetbrowser probeert te gebruiken, deze is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Mocht dit nog steeds niet goed werken, gebruik dan Google Chrome of Microsoft Edge op uw Samsung toestel.

Let op: als je een andere browser dan Apple Safari op een iOS-apparaat wilt gebruiken, moet je iOS 14.3+ gebruiken, zoals weergegeven in de bovenstaande tabel. Eerdere versies van deze software werken alleen met de Safari-browser.

Hoe weet ik of ik de nieuwste browserversie heb?

Controleer welke browserversie u gebruikt:

https://www.whatismybrowser.com

Deze website toont de naam en versie van de webbrowser die u momenteel gebruikt, zoals weergegeven in het voorbeeld rechts.

De gecachte bestanden van uw browser wissen

Wanneer u websites bezoekt, slaat uw browser bestanden op om later naar te verwijzen. Deze bestanden worden opgeslagen in een 'cache'. Uw browser kan bijvoorbeeld afbeeldingen opslaan die u hebt gezien, zodat ze niet elke keer dat u de site opnieuw bezoekt, hoeven te worden gedownload. Deze cache bespaart u tijd en data. Gecachte bestanden kunnen er echter voor zorgen dat u geen bijgewerkte afbeeldingen en klikbare knoppen op een website ziet en dit kan voor verwarring zorgen. Het wissen van de cache betekent gewoon dat u deze leegmaakt, dus de volgende keer dat u een webpagina weergeeft, wordt de nieuwste versie geladen en worden referentiebestanden opnieuw gedownload. Als u problemen ondervindt, kunt u de cachebestanden voor een bepaalde site wissen door op Shift-Refresh, Shift-F5 (op een pc) of Ctrl-Shift-R te drukken. Door simpelweg op de knop Vernieuwen te klikken, wordt de cache niet gewist. U moet uw cache regelmatig wissen om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt bij het browsen op websites.