Videogesprektraining

Healthdirect-training voor vertrouwdheid met videogesprekken

Videogesprek is eenvoudig en intuïtief te gebruiken, maar zal er iets anders uitzien dan andere videoconferentieplatforms en heeft een schat aan specifieke functionaliteit voor gezondheidsconsultaties. Zie hieronder voor trainingssessies en video's om u vertrouwd te maken met onze service:

Korte trainingswebinars

Webinars zijn een geweldige manier om online te leren en we raden je aan een korte sessie bij te wonen om het meeste uit je videogesprekervaring te halen. Je kunt tijdens het webinar vragen stellen en we zorgen voor opvolging en ondersteuning bij elke stap.

We organiseren gerichte webinars voor zorgverleners en kliniekbeheerders en verzorgen ook RACGP-goedgekeurde trainingen voor huisartsen die CPD-punten aantrekken. Maak een keuze uit de volgende webinar-opties om u aan te melden:

Healthdirect Video Call essentiële training voor dienstverleners

We bieden essentiële training voor videogesprekken voor alle gebruikers die zullen deelnemen aan gesprekken met patiënten/klanten.

Looptijd

30 minuten

Voorgestelde deelnemers
    Alle houders van een videogesprekaccount - geen vereiste training of ervaring vereist.

Om je aan te melden voor een sessie, klik op onderstaande link:

Wat is gedekt:

• Wat is videogesprek - een overzicht.
    • Voordelen van videogesprek
    • Hoe video-oproep werkt - een afspiegeling van de manier waarop patiënten vandaag aanwezig zijn
    • Hoe patiënten aanwezig zijn via videogesprek
    • Hoe communiceren met patiënten terwijl ze wachten?
    • Hoe u zich bij een patiënt kunt voegen in de wachtruimte van uw kliniek
    • Het oproepscherm en hulpmiddelen
    • Extra deelnemers opnemen

Healthdirect Video Call-training voor kliniekbeheerders

Kliniek administratie
    Deze sessie biedt administratieve training aan kliniekbeheerders.

Looptijd

30 minuten

Voorgestelde deelnemers

Mensen die klinieken gaan beheren met behulp van configuratie-opties.

Om je aan te melden voor een sessie, klik op onderstaande link:

Vereisten

• Deelnemers moeten de rol van beheerders hebben in het videogesprekplatform
    • Deelnemers moeten bekend zijn met het videogesprekplatform

Wat is gedekt:

• Inleiding tot de configuratie-opties voor videogesprekken
    • Configureer een kliniek, oproepinterface en wachtruimte
    • Teamleden beheren
    • Add-ons configureren
    • Vergaderzalen
    • Gebruiksrapporten
    Verwijderen

RACGP geaccrediteerde videogesprektraining voor huisartsen

Healthdirect geeft specifieke trainingen voor Huisartsen en praktijkmanagers die RACGP CPD-punten voor huisartsen aantrekken. Meld je dan aan voor het volgende webinar door op onderstaande link te klikken:

Trainingsvideo's

Indien gewenst kunt u onze trainingsvideo's in uw eigen tijd bekijken en contact met ons opnemen met al uw vragen:

Trainingsvideo's om vertrouwd te raken met onze service

Wilt u liever een video bekijken om kennis te maken met onze service, dan kunt u hieronder op de gewenste opties klikken. Onze videopagina heeft een reeks video's beschikbaar als u meer wilt weten:

De trainer trainen

Train de trainer-sessies rust de mensen in uw organisatie die andere medewerkers gaan opleiden uit met de informatie en vaardigheden die ze nodig hebben. Klik hieronder om een sessie te boeken:

Train de trainer sessies

Deze sessies behandelen zowel de essentie van videogesprekken als de organisatie en administratie van de kliniek. Dit voorziet de mensen in uw organisatie die andere medewerkers gaan opleiden met de informatie en vaardigheden die ze nodig hebben. Neem contact op met Jude Cobb via jude.cobb@healthdirect.org.au of bel 02 9263 9074 om uw behoeften te bespreken en een sessie te boeken.

Verwijderen

Let op: als je met het Video Call-team wilt praten over het geven van trainingen specifiek voor jouw team of organisatie, of als je vragen hebt, bel dan onze supportlijn op 1800 580 771 of stuur een e-mail naar videocallsupport@healthdirect.org. au .