Healthdirect-videogesprek op de witte lijst zetten

Zorg ervoor dat de firewalls van uw organisatie toegang geven tot healthdirect-videogesprekken

Instrueer de IT-afdeling van uw organisatie om e-mailadressen voor videogesprekken, webservers op de witte lijst te zetten en de netwerkinstellingen te controleren

E-mailadressen om op de witte lijst te zetten

Zorg ervoor dat de e-mailadressen van Healthdirect Australia door uw IT-afdeling op de witte lijst (toegestaan door de firewalls) zijn, aangezien e-mails naar alle gebruikers worden verzonden om hun wachtwoorden met succes te wijzigen.

• *.healthdirect.org.au en
    • *.vcc.healthdirect.org.au

Voorbeeld van e-mailbronnen:

• donotreply@vcc.healthdirect.org.au
    • videocallsupport@healthdirect.org.au
    • videocall@healthdirect.org.au

Webservers om op de witte lijst te zetten

Zorg ervoor dat de webservers voor Healthdirect Australia op de witte lijst staan:

• *vcc.healthdirect.org.au en
    • *vcct.healthdirect.org.au webservers

Netwerkinstellingen om videogesprekken in het gezondheidsservicenetwerk toe te staan

Neem contact op met uw IT-afdeling of de netwerkregels (als u een ziekenhuis of grote gezondheidsorganisatie bent) worden gehandhaafd zoals hieronder:

• Protocol: UDP
    • Bestemmingspoort: open 3478
    • Sta STUN/TURN Server-URL toe: vcct.healthdirect.org.au