De Microsoft Edge-webbrowser gebruiken

Wie kan dit gebruiken - alle gebruikers van videogesprekken

In januari 2020 bracht Microsoft zijn nieuwe Edge-webbrowser-update uit, Microsoft Edge Version 79 , gebaseerd op het open-sourceproject Chromium.

Met deze release van Edge van Microsoft werkt healthdirect Video Call met de Microsoft Edge-browser.

Deze browser is beschikbaar op alle Windows-machines, onderhevig aan automatische updates en machtigingen van de IT-afdeling. Deze browser ondersteunt healthdirect Video Call, wat betekent dat u deze kunt gebruiken voor uw videogesprekken.

Voorheen werd Video Call niet ondersteund in de Edge-webbrowser; de nieuwe versie wordt echter ondersteund op Windows 7, 8, 8.1 en 10 en MacOS 10.12+.

Als u nu wilt upgraden naar de nieuwe Edge-browser, klik dan hier om direct te downloaden.

Microsoft Edge is nu ook beschikbaar op iOS en Android, maar alleen de Android-versie werkt voor healthdirect Video Call.

Raadpleeg onze pagina met vereisten voor webbrowsers voor informatie over ondersteunde browsers, waaronder Microsoft Edge, voor verschillende besturingssystemen en apparaten.

Hoe weet ik of ik de nieuwste browserversie heb?

Controleer welke browserversie u gebruikt:

https://www.whatismybrowser.com

Deze website toont de naam en versie van de webbrowser die u momenteel gebruikt.