Stap 3: Uw patiënten aan de slag laten gaan met videogesprek

Je hebt je kliniek geconfigureerd, nu is het tijd om wat consulten te organiseren

Gebruik uw gebruikelijke praktijksoftware om een afspraak te boeken – healthdirect Video Call heeft geen afspraakboekingssysteem maar kan worden geïntegreerd met uw praktijksoftware .

Patiënten kunnen een videogesprek starten via:

• Link naar uw kliniek – dezelfde link wordt gebruikt voor alle patiënten die uw praktijk bezoeken voor een videogesprek (deze vindt u aan de rechterkant van uw wachtruimte voor videogesprekken onder ' Deel de link naar uw wachtruimte')
    • Een button geplaatst op uw praktijkwebsite (zie hoe u een button op uw website plaatst ).

Patiënten hebben geen speciale software, wachtwoorden of individuele links nodig om toegang te krijgen tot Video Call.

E-mail of sms een afspraakbevestiging naar uw patiënt met de weblink of een knop op uw huisartsenwebsite. Bekijk hoe u vanuit onze service een e-mail of sms naar uw patiënten kunt sturen .

Informatie voor uw patiënten

We hebben enkele korte handleidingen die u naar uw patiënten kunt e-mailen of afdrukken en mailen voordat ze healthdirect Video Call voor het eerst gebruiken, waaronder:

Bekijk onze korte video over de patiëntreis met healthdirect Video Call.

Probleemoplossen

Als er problemen zijn tijdens een videogesprek, zal onze gids voor probleemoplossing de meeste van uw zorgen beantwoorden. Als de gids voor probleemoplossing u niet helpt, zijn er andere vormen van ondersteuning .

Het Video Call Resource Center dat u momenteel gebruikt, bevat veel stapsgewijze instructies, video's en downloads. Blader gerust door deze bronnen of gebruik de zoekfunctie om te vinden wat u zoekt.